Compressport

  1. <
  2. >
  3. 1
  4. Filter
  1. <Meer weergeven
  2. >Meer weergeven
  3. 1

Verfijn resultaten

1 product
COMPRESSPORT®
COMPRESSPORT is de marktleider op het gebied van compressieproducten. Deze producten zijn wereldwijd verkrijgbaar in bijna 20 landen en zijn het resultaat van een samenwerking tussen doctoren,  atleten en producenten die gespecialiseerd zijn in medische compressie. De producten van COMPRESSPORT zijn uitgebreid getest en goedgekeurd.

Compressie techniek
De weefseltechniek van COMPRESSPORT is speciaal ontwikkeld voor een effectievere veneuze bloedtoevoer van de voeten naar het hart. Dit verlaagt de opbouw van afvalstoffen in de benen aanzienlijk. Door verhoogde toevoer van zuurstof aan de spieren is er sprake van vertraagde of zelfs achterwege blijvende krampverschijnselen en blessures. Hierdoor is herstel al tijdens de inspanning mogelijk. Langere, effectievere trainingssessies met minder vermoeidheid en een sneller herstel komen nu binnen handbereik te liggen.

COMPRESSPORT helpt atleten om prestaties te vergroten, vermoeidheid uit te stellen, een spierscheuring of blessure te voorkomen en snel en optimaal te herstellen. Nu verkrijgbaar bij Hardloopaanbiedingen.nl
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik op cookie om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.