Hardloopaccessoires, onmisbaar voor iedere loper

555 resultaten |

Hardloopaccessoires zijn onmisbaar voor de serieuze hardloper, maar wat heb jij eigenlijk nodig? Lees snel verder onderaan de pagina voor meer info.

 1. Filters
 1. Volgende Pagina
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. 6
 8. 10
 9. 20
 10. 30
 11. 31
 12. >

Terug naar boven

Buiten het dragen van de juiste hardloopkleding en hardloopschoenen kun je je ook nog helemaal te buiten gaan aan verschillende hardloopaccessoires. Er is enorm veel keuze in bidons, haarbanden, lampjes, handschoenen & meer. Wij helpen je hieronder om een selectie te maken en te bekijken wat jij als runner nou écht nodig hebt.

 

Hardloopaccessoires op hardloopaanbiedingen.nl worden allemaal eerst gedragen en getest door onze medewerkers. Wij zijn allen zelf hardlopers en maken een keuze in prijs, kwaliteit en wat nou echt handig is om te hebben als fanatieke runners.

 

Zo maken wij een onderscheid in hardloopaccessoires die onmisbaar zijn in iedere hardloperskast en gadgets die gewoon leuk zijn om te hebben en je sport te verbeteren.

 

Onmisbare hardloopaccessoires:

Heuptassen:

Voor het meenemen van telefoons en andere onmisbare items als drinkflesjes of sleutels dragen de meeste lopers een heuptas. Heuptassen zijn er in verschillende vorm en maten.

Een elastische band met een oprekbaar tasje word een waistpack genoemd.

Een elastische heupband van stof met diverse inschuifvakken wordt een flipbelt genoemd.

 

Tassen & Rugzakken

Met een tas of rugzak kun je gemakkelijk al je hardloopspullen zoals schoenen en kleding meenemen naar de training of wedstrijd. Vaak met een apart vak voor de vieze hardloopschoenen.

 

Drinksystemen

Drinkgordels, bidons, running bidonbelts en waterrugzakken zijn essentieel om je vochthuishouding op peil te houden. Wat je wil meenemen onderweg hangt erg af van de duur van je training of wedstrijd. Loop je minder dan een uur hard dan is het meenemen van water in een bidon of rugzak niet persé nodig. Tenzij de mussen van het dak vallen! Meer informatie over drinksystemen en wanneer je water/drank mee moet nemen lees je in onze blog over voeding en hardlopen.

 

Handschoenen en mutsen

Wist je dat je de meeste warmte verliest via je hoofd en schouders? Daarom zijn hardloopmutsen, haarbanden en handschoenen essentieel bij hardlopen in koudere omstandigheden. Warme handen en een warm hoofd zorgen ervoor dat je minder energie verliest en zo in de winter langer kan blijven trainen. Lees meer over het dragen van handschoenen en mutsen in dit artikel over hardlopen in de kou.

 

Startnummer systemen

Bij wedstrijden krijg je een startnummer die je aan je hardloopshirt moet bevestigen. Vaak doe je dit met de gratis verkregen speldjes. Deze speldjes hebben echter het nadeel dat ze de stof kapot maken van je shirt of jas en soms zelfs prikken in de huid. Hiervoor zijn diverse oplossingen bedacht zoals, startnummer magneten en startnummerband.

 

Zomer hardloop accessoires

Van hardlopen krijg je het warm en ga je zweten. In de zomer is dat behoorlijk vervelend en kost het extra energie om in extreme hitte te gaan rennen. Met een zonnebril of ademende hardloopcap of pet hou je de zon uit je ogen en kun je je beter focussen. Zweetbandjes en haarelastieken zorgen ervoor dat het zweet uit je ogen blijft.

 

Telefoonhouders

Tegenwoordig nemen we allemaal onze telefoon overal mee naar toe en dus ook bij het hardlopen. Maar waar laat je dat ding toch zonder dat het gaat irriteren? Daar zijn natuurlijk een aantal oplossingen voor. Een Telefoonhouder om de arm of middel is handig en zit niet in de weg. Draag een comfortabele flipbelt als je niet tegen een armband kunt. Een flipbelt of heupband is gemaakt van zachte stretchy stof met openingen voor telefoons en andere items. Deze draag je om je middel en/of direct op de huid. Met de juiste oordopjes kun je genieten van hardloopmuziek tijdens je wekelijkse trainingen.

 

Petten

Bij hardlopen in de regen of zon adviseren wij een hardlooppet te dragen. Deze zijn niet van katoen en functioneel zodat de warmte van het haar en hoofd goed wegkan. De klep beschermt je ogen tegen regen en zon.

 

Zweetbanden en haarbanden

Hardlopen en zweetband zijn ideaal voor rennen in warm weer. Zweetbanden om het hoofd of bij de polsen houden zweet tegen en voorkomen irritaties.

Dames dragen vaak een elastieken haarband met siliconenrand tijdens hardlopen en sporten. Zo hangt er geen irritant haar voor de ogen.

 

Gadgets

Voor je hobby is niks te gek. Zo kun je nog hardloopboeken, hardloophorloges en mooie tassen van bijvoorbeeld Asics toevoegen aan je hardloopkast.

 

Twijfel je om hardloop accessoires online te kopen?

Ontdek alle voordelen om je accessoires online te kopen en twijfel niet langer:

 

 • Prijs! Je bent niet voor niets op hardloopaanbiedingen.nl
 • Hulp van hardloopexperts. Bij hardloopaanbiedingen werken alleen hardlopers die zelfs via whatsapp (of gewoon per telefoon of mail) klaar staan voor advies.
 • Snel in huis. Je hoeft er niet eens de deur voor uit te gaan.
 • Gratis retourneren.

 

Terug naar boven


Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.