Drinkfles hardlopen

15 resultaten |

Een drinkfles voor het hardlopen is onmisbaar bij lange afstanden en marathons. Hiermee zorg je dat je vochthuishouding op peil blijft.

  1. Filters
  1. 1

Bidons en drinkflessen van bijvoorbeeld Nike en Nathan, Asics zijn er in vele soorten en maten. Bekijk zelf wat je het handigste vindt en bestel vandaag nog zodat je de bidon morgen al kunt gebruiken.

 

Nike bidon

Een halve liter bidon van bijvoorbeeld Nike wordt ook veel gebruikt om de sportdrank in te mengen. Na schudden van de drinkfles kun je makkelijk de drank overgieten in kleinere bidons die in de drinkgordel zitten.

 

Flipbelt en bidon, waterflesjes

Bestel dan eenvoudig en snel een bidon voor in de flipbelt van 150ml of 300ml. Deze zijn ergonomisch en passen perfect in de openingen van de flipbelts.

 

Flexshots

Flexibele bidons van Nathan en Gato, flexshots zijn extra handig omdat ze na gebruik opvouwbaar zijn. De lege flexshot is dan makkelijk in je zakje te stoppen of in de hand te houden. Ze zijn beschikbaar in diverse groottes.

 

Voor vragen over drinkflessen kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice.

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.