Hardloop zonnebril

28 resultaten |

Hardloopzonnebrillen houden de schittering tegen en zorgen dat je gefocust blijft op je run. Hardloop zonnebril nodig? kijk snel naar deze sportieve zonnebrillen van Goodr

  1. Filters
  1. Volgende Pagina
  2. 1
  3. 2
  4. >

 

Zonnebrillen voor hardlopers zijn er in vele soorten, duurdere van bijvoorbeeld Oakley en hele slechte goedkope. Wij bij hardloopaanbiedingen vinden de meeste zonnebrillen niet lekker zitten tijdens het hardlopen, van slechte kwaliteit of vaak veel te duur.

 

Beste zonnebril voor hardlopen nodig?

Voor die paar keer per jaar dat je ze nodig hebt, ga je er geen honderden euro's aan spenderen toch? Tenzij je in Spanje woont, dan is het natuurlijk wat anders...

 

Goodr zonnebrillen zijn de beste, vinden wij ;)

Daarom hebben wij na uitgebreid testen uiteindelijk exclusief en alleen gekozen voor het merk Goodr.

Dit Amerikaanse bedrijf maakt betaalbare runningbrillen die niet alleen super licht en handig zijn maar ook nog eens heel hip. Ideaal om ze buiten het hardlopen ook eens te dragen bij een poolparty of festival.

 

Goodr zonnebril heeft polarized glazen

Goodre maakt hippe brillen in de nieuwste trendkleuren met licht frame dat niet beweegt als je aan het rennen bent. Polarized glazen beschermen je tegen UVA en UVB. Antislip materiaal op het frame zorgt dat ze blijven zitten ook als je enorm loopt te zweten in de hitte.

 

Prijs, kwaliteit zonnebril Goodr

Vanwege de betaalbare prijs niet het einde van de wereld mocht je ze kwijtraken. Want dan bestel je toch gewoon weer de nieuwste coole Goodr bril online bij je favoriete hardloopshop hardloopaanbiedingen.nl?

 

Draag een pet bij hardlopen in de zomer.

Buiten je zonnebril zou je ook altijd een ademende en functionele hardlooppet moeten dragen. Deze beschermt je hoofd tegen oververhitting en voorkomt dat je energie verliest. Bekijk hier het assortiment hardloopcaps in vele kleuren en van de diverse sportmerken.

 

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.