Hardloop zooltjes

10 resultaten |

Zooltjes helpen bij diverse soorten voetklachten zoals: doorgezakte voeten, tintelende voeten en tenen, platvoeten, overproneerders, achilleklachten, voetblessure.

  1. Filters
  1. 1

Voor meer informatie over inlegzolen en welke geschikt voor je zijn bekijk onze informatiepagina over zooltjes voor het hardlopen: klik hier.

 

MYSOLE™ Ergonomica

Is een inlegzool voor goede ondersteuning en stabilisatie van de gehele voet.

Door de speciale vormgeving genereert de inlegzool optimale schokdemping, drukverdeling en -ontlasting. Met name voor de overproneerders en mensen die een doorgezakte voorvoet-boog hebben kunnen erg veel baat hebben bij het gebruik van deze inlegzool. 

 

 

MYSOLE™Running

Is een inlegzool speciaal ontwikkeld voor het hardlopen.
Door de speciale vormgeving verkleint de kans op blessures en voetklachten, zeer slijtvast en vochtregulerend. Geeft goede ondersteuning aan de middenvoet. Heeft veel weg van de oude legendarische GT inlegzool van Asics. Door de kuip gemaakt van een sterk kunststof heb je met deze zool veel stabiliteit en wordt de belasting goed verdeeld. Ideaal voor onderbeen-  en achillespees klachten.


 

MYSOLE™Anatomical

Is een inlegzool speciaal ontwikkeld voor het hardlopen.

Deze inlegzool is bedoeld voor mensen die veel staan en/of lopen en die behoefte hebben aan extra stabiliteit en/of schokdemping. Met name hardlopers met een doorgezakte voorvoetboog(tintelend/doof gevoel onder voorvoet) hebben erg veel baat bij deze inlegzool. Deze ondersteunt de achter-, midden- en voorvoet optimaal. Het basismateriaal zorgt samen met de dempingsunit voor optimale schokdemping.

Deze inlegzool geeft zeer veel comfort en is bij uitstek geschikt voor hardlopers met een doorgezakte voorvoet-boog(tintelend en doof gevoel in voorvoet).

 

Sidas

inlegzool van gel

 
De SIDAS Cushioning Gel Support inlegzool is uitermate geschikt voor in je hardloopschoenen.

Dankzij het gebruik van het door Sidas ontwikkelde dynamic cushioning gel concept, absorberen de Cushioning Gel Support inlegzolen van Sidas schokken effectief. Een netwerk van gel microbubbels in de shock zone vervormt tijdens impact, waardoor een ongeevenaard dynamisch dempingseffect wordt gecreeerd.

Extra ondersteuning rondom de hiel zorgt voor stabiliteit en houdkracht. Deze inlegzolen zijn wasbaar.
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.