Hardloopmuts

61 resultaten |

Verbeter je hardlopen door het dragen van een hardloopmuts. Hiermee voorkom je onnodig warmteverlies en blijft je energie behouden tijdens die koude runs!

  1. Filters
  1. Volgende Pagina
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Muts voor het hardlopen voorkomt onnodig energieverlies.

Wist je dat? je de meeste warmte als je buitensport verliest via je hoofd en schouders? Is het extreem koud buiten of gewoon al behoorlijk fris (10 graden en lager) draag dan altijd een hardloopmuts. Ademende stoffen als polyester, elastaan en polyamide zorgen voor de juiste warmteregulatie. Voorkom katoen of fleece, dit wordt nat en daarmee koel je verder af.

 

Muts thermal of gevoerd.

Een gevoerde hardloopmuts of haarband bestaat uit 2 lagen of is extra dik. Deze mutsen hebben een gevoerde, gebrushde laag aan de binnenzijde die voor extra warmteregulatie zorgt. Ben je kaal of heb je weinig haar? dan adviseren wij een gevoerde hardloopmuts te dragen.

 

Headband of haarband voor het hardlopen.

In plaats van een muts kun je een functionele haarband dragen. Deze beschermt je oren en houdt het voorhoofd lekker warm. Er zijn ook gevoerde haarbanden, met een gebrushde laag die voor extra warmte zorgt.

 

Necktube of tube als muts dragen?

Een necktube is een sjaal en muts in één die je voor verschillende doeleinden kunt dragen. Handig als hardloopmuts, hardloophaarband. Ben je inmiddels lekker warm en wil je de "muts"afdoen dan draag je hem als sjaal of buff. De neckwarmer behoudt de warmte in de nek, vooral bij guur winterweer ideaal om mee hard te lopen, fietsen, schaatsen of skieen.

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.