Hardlooprugzak

11 resultaten |

Rugzakken voor het hardlopen zijn er in diverse varianten. Kies uit een hardlooprugzak met waterzak, gewone rugzak of hardlooprugzak.

  1. Filters
  1. 1

Een hardlooprugzak is perfect voor het opbergen van waterzakken, drinksystemen en andere hardloopitems tijdens het hardlopen.

 

Bekijk hieronder welk type rugzak jij nodig hebt. Bij hardloopaanbiedingen werken hardlopers die zelf alles eerst uitgebreid testen. Zit een rugzak niet lekker of doet niet wat het belooft? dan komt deze niet in de online webshop. Zo ben je verzekerd van een goed product. 

 

Drinkrugzak hardlopen

Een drinkrugzak of water rugzak is een backpack met een drinksysteem erin. Er zit vaak een aparte waterzak in met een drinktuitje voor 4 of 7 liter. Met name zeer geschikt voor lange afstandlopers, marathons en ultra running. De betere of eigenlijk beste drinkrugzak is die van Nathan, de Nathan waterrugzak. Door de ergonomische pasvorm, meerdere opbergvakken en goed aansluitende verstelbare riemen zal deze rugzak nooit irriteren tijdens het hardlopen/sporten. Er zijn ook drinkrugzakken zonder waterzak, hier kun je zelf een aparte waterzak voor bestellen. In die rugzakken zit vaak wel een apart afsluitbaar vak en opening voor deze waterzak en drinktuit.

 

Backpack of gewone rugzak

De runningbag of rugzak van Asics en van bijvoorbeeld Nike is een backpack zonder waterzak. Deze backpack kun je gebruiken om extra spullen als jas, voeding, extra sokken of extra paar hardloopschoenen in mee te nemen. Naar wedstrijden toe een perfecte manier om alles mee te kunnen nemen. Soms ook met meerdere aansluitmogelijkheden zodat de rugzak perfect blijft zitten. Tevens ideaal voor wandelen of mee op vakantie!

 

Heb je nog vragen over welke rugzak je het beste kunt kiezen? Bel, mail of app met onze deskundige medewerkers bij de klantenservice....

 

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.