Oofos slippers online kopen?

16 resultaten |

Oofos slippers draag je na het hardlopen of sporten. Voor het bevorderen van je herstel is het dragen van Oofos slippers een aanrader. Bekijk hier ons assortiment herstelslippers.

  1. Filters
  1. 1

OOfos slippers aanbieding

OOfos slippers hebben zich bewezen als een serieuze speler in het herstel na sporten door middel van recovery wear. Hardloopaanbiedingen heeft sinds een aantal jaar een online assortiment OOfos slippers die aansluit bij de behoefte van de hardloper. Inmiddels met groot succes!

 

Door middel van onderzoek en een constante vernieuwing van producten is OOfos in Amerika inmiddels nummer 1 op het gebied van herstel footwear. Oofos heeft recovery footwear als 'core business'.

 

Hierdoor kunnen regelmatig aanbiedingen worden aangeboden in onze webshop. De nieuwste kleuren en modellen OOfos slippers zijn direct leverbaar, uitlopende kleuren vaak ook in de sale!

 

OOfos slippers online kopen

Vandaag besteld voor 15.00 uur en morgen al in huis! Twijfel niet langer en doe je voeten een plezier.

Hardloopaanbiedingen.nl levert een mooie collectie OOfos modellen waaronder; OOlalaOOlala SlideOOahh Sport OOclog, en de OOriginal Thong voor zowel dames als heren.

 

OOfos slippers ervaringen

Inmiddels een gevestigde naam in het herstel assortiment voor sporters zijn de ervaringen goed te noemen. Vele sporters en hardlopers gingen je al voor en zijn gebaat bij het herstellende vermogen van deze slippers.

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat het gebruik van recovery slippers of OOfos slippers direct na je trainingssessie een positief effect heeft. Je lichaam wordt sterker en beter door goed te herstellen na een belasting.

 

OOfos herstelslippers wanneer dragen?

Zodra je klaar bent met sporten, trek je je zwetende gympjes uit en schuif je je vermoeide voeten in een paar zachte herstelslippers. Draag ze een uurtje of 2 in en om het huis na je training. Maar ook kun je ze prima direct na een hardloopwedstrijd aandoen. Niet alleen je voeten maar je gehele lichaam zal in een betere houding komen en sneller herstellen na het hardlopen.

 

OOfos slippers hielspoor

Heb je last van Hielspoor? dan weet je inmiddels wel dat lopen pijnlijk is, vooral in de ochtend of na een lange tijd stilzitten. Die pijn is het resultaat van een irritatie van de aanhechting van de voetzoolpees – de brede pees die onder je voet loopt.

Voetpees irritaties worden vaak veroorzaakt door:

  • hardlopen op harde ondergrond
  • overbelasting, teveel dagen achter elkaar belasten
  • overgewicht, verkeerd looppatroon of doorgezakte voetboog

 

De voetboog ondersteuning en het zachte foam van de OOfos slippers geven je voeten rust en voorkomen blessures.

 

OOfos slippers reviews lezen?

Bekijk de reviews van OOfos gebruikers op instagram.

 

OOfos dagelijks dragen kan dat?

Ja zeker! Je kunt de recovery slippers prima dragen in huis, op de camping of in het zwembad. Zo ontstress je niet alleen je 'brain' maar ook je lichaam!

 

OOfos heeft niet voor niets recovery footwear gemaakt met een dicht bovenwerk. Ze zijn er in een klomp model, of als een echte schoen.

 

OOfos slippers ervaringen

OOfoam absorbeert zoveel meer dan traditioneel EVA demping. Het vermindert de stress aan mijn pijnlijke voeten en onderrug. Het gepatenteerde OOfos voetbed geeft ondersteuning aan mijn voetboog. Ik heb het gevoel dat ik op een natuurlijke manier wordt gedwongen mijn voeten af te wikkelen. Hierdoor is de druk op de hiel zo veel minder geworden. Mijn voeten voelen als nieuw na het dragen van de slippers.

 

Bekijk de volledige technische uitleg OOfos slippers en ervaringen van andere lopers

 

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.