Running belt

24 resultaten |

Met de juiste runningbelt kun je al je waardevolle spullen meedragen tijdens diverse sporten en hardloopwedstrijden. Ook wel waistpack of sportsbelt genoemd!

  1. Filters
  1. Volgende Pagina
  2. 1
  3. 2
  4. >

Een runningbelt is een heupriem met diverse opbergmogelijkheden voor waardevolle items. Tijdens het sporten en met name hardlopen wil je zo min mogelijk irritaties. De juiste runningbelt van bijvoorbeeld Asics, Gato of Flipbelt sluit goed aan en is van stevige ademende stof gemaakt. Jaren geleden was de Spibelt een hot item onder de lange afstand hardlopers, de goedkopere variant is de MIIBELT die je hier ook kunt bestellen.

 

Zoek je een heupriem of runningbelt met drinkflesjes? Voor het trainen en lopen van een marathon of langere afstand heb je iets nodig om drinken/sportvoeding mee te nemen. Kijk dan eens naar het uitgebreide online assortiment drinkgordels van o.a. Nathan, Nike en Gato.

 

Welke runningbelts zijn het beste voor mij?

  • sportsbelts of waistpacks met 1 uitrekbaar en vergrootbaar vak en rits voor items als sleutels, telefoon en gels
  • runningbelt of sportbelt waterproof, 100% waterdicht
  • flipbelt heupband met of zonder rits, voor telefoons en andere zaken (tevens mogelijk om drinkflesjes van 150ml en 300ml in mee te nemen)

 

Kan ik de runningbelt even proberen?

Jazeker! Als je de juiste runningbelt hebt besteld en binnen gekregen mag je de riem in huis even rustig passen. Zit de runningbelt niet goed dan kun je hem in originele verpakking kosteloos retourneren naar ons gratis antwoordnummer. Je krijgt dan binnen enkele dagen je geld terug!

 

Met een zichttermijn van 14 dagen heb je alle tijd om de sportsbelt te passen en te bekijken. Mocht je toch nog vragen hebben over deze runningbelts kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Alle deskundige medewerkers zijn zelf hardlopers en weten precies wat een runner nodig heeft....bel, mail of whatsapp ze gerust.

 

Runningbelt welke is de beste voor het hardlopen?

Dat is natuurlijk van vele factoren afhankelijk en een kwestie van passen en meten. Bedenk voor dat je een runningbelt gaat bestellen wat je allemaal mee wil nemen. Aan de hand hiervan kun je een keuze maken in grootte. Belangrijk is ook om te bepalen of je een waterproof exemplaar wil die je smartphone beschermt tegen regen en kou. Een heupriem moet lekker zitten en niet gaan schuiven of irriteren tijdens het hardlopen, het is al zwaar genoeg dat rennen toch?

 

 

 

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.