Hardloopevenementen 2020

 

Het team van Hardloopaanbiedingen heeft voor jou bijzondere hardloopwedstrijden in 2020 geselecteerd. Zet ze in je hardloopkalender en stel de juiste doelen! Mooie, bijzondere hardloopevenementen met diverse afstanden. Let goed op! tijdens deze loopjes! want misschien spot je één van ons of onze ambassadeurs. En dan mag je best een praatje komen maken, vinden wij leuk :)

 

Hardloop evenementen 2020 en Covid19

Onder bepaalde restricties mogen hardloopevenementen weer doorgang vinden vanaf 1 juli 2020. De start zal vaak in golven plaats gaan vinden en je wordt gevraagd een eindtijd op te geven van te voren. Vindt je dit toch wat spannend? doe dan mee aan een virtuele run, zo loop je waar en wanneer je maar wilt, samen, maar toch op veilige afstand. 

 


Virtuele hardloopkalender:

 

 • deze gehele zomer loop voor de zorg

  loop, ren, fiets, zwem, roei, koprol 5 km, doneer 5 euro aan ZWiC en nomineer 5 anderen via jouw instagram om hetzelfde te doen!

 


Hardloopwedstrijden 2020:

 

 • zondag 11 oktober Eindhoven marathon

  Afstanden: 5 en 10 kilometer, halve en hele marathon verdeeld over 2 dagen, Eindhoven de gekste!

 

 • zondag 18 oktober Marathon Amsterdam

  Afstanden: 8 km, halve en hele marathon, finish in het Olympisch stadion

 

 • 24 en 25 oktober Marathon Rotterdam

  Afstanden: kidsrun, cityrun (4,2km), 1/4 marathon, hele marathon, finish op de coolsingel

 

 • zaterdag 31 oktober & zondag 1 november Berenloop Terschelling

  Vrijwel iedereen op het mooie eiland Terschelling is betrokken bij de Berenloop: als deelnemer, als vrijwilliger of als toeschouwer, en dat merk je. Afstanden: 5 en 10 kilometer, halve en hele marathon verdeeld over 2 dagen.

 


 

Voeding:

Wil je alles uit je trainingen halen en meer informatie over hardlopen en voeding? Klik dan hier voor een informatieve blog over sportvoeding.

 

Hardloopschema:

Volg één van onze hardloopschema's zodat je je goed kunt voorbereiden op de hardloopdoelen die je jezelf hebt gesteld in 2020.
Een goede trainingsopbouw is heel belangrijk of je nu een marathon gaat lopen of 5 kilometer.

 

Tips over leuke hardloopwedstrijden 2020 zijn altijd welkom. Deze kun je mailen naar: klantenservice@hardloopaanbiedingen.nl en grote kans dat we jouw (favoriete) wedstrijd in onze hardloopkalender 2020 plaatsen.

 

 
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.