Het team van Hardloopaanbiedingen heeft voor jou hardloopwedstrijden in 2022 geselecteerd. Zet deze toploopjes nu in je hardloopkalender en stel de juiste doelen.

Mooie en bijzondere hardloopevenementen om te kunnen hardlopen in Nederland met diverse afstanden. Hardloop evenementen van Rotterdam tot Groningen en virtueel.

Let goed op tijdens deze loopjes, misschien spot je één van ons of onze ambassadeurs (niet tijdens een pandemie ;).

En dan mag je best een praatje komen maken, vinden wij leuk!!

     

 

Hardloop evenementen 2021 en 2022 en Corona

Vanwege de constante nieuwe maatregelen tegen het virus zijn diverse hardloopwedstrijden in Nederland voor begin 2022 volledig afgelast.

Het ziet er naar uit dat in 2022 wel weer deelgenomen kan worden aan de diverse evenementen. Zie ook onderstaande wedstrijd kalender 2022.

Ben je op zoek naar wat meer variatie in je trainingen en een beetje spanning? Lees dan eens deze blog van Frank: "hoe maak je een leuke hardlooproute en figure running wat is dat?"

 

Virtuele runs 2022 Nederland

Wil je persé een wedstrijd lopen om te zien waar je staat of ter voorbereiding op de komende fysieke hardloopwedstrijden? Doe dan eens mee aan een virtuele run. Zo loop je waar en wanneer je maar wilt, samen, maar toch op veilige afstand.


 

Hardloopkalender 2022 

Laatste nieuws loopagenda Nederland 2022 in verband met Covid, 06-01-2022

Hardloopwedstrijden vanaf februari 2022 staan vooralsnog allemaal gepland. Echter vanwege Covid en de huidige maatregelen is onzeker of en in welke hoedanigheid deze door zullen gaan.

Zodra meerdere hardloopwedstrijden weer van start gaan zullen wij hierover berichten op deze site. Hieronder zie je de nog niet afgelaste wedstrijden van 2022:

  • 13 februari 2022 Groetuitschoorlrun Schoorl. Een bijzondere hardloopwedstrijd door de prachtige duinen van staatsbosbeheer in Schoorl. 10km, 21km en 30km runs.
  • 27 maart 2022 Zandvoortcircuitrun Zandvoort. Hardlopen over de formule 1 baan waar Max Verstappen in 2021 gewonnen heeft is een waar feestje. 4, 12 en 16km wedstrijden

 


 

Virtuele hardloop kalender zonder datum


 

Lopen voor het goede doel


 

Hardloopwedstrijd voor beginners?

Natuurlijk kun je als beginner gewoon meedoen aan een hardloopevenement. De meeste wedstrijden hebben een 5km run of kidsrun waar je als volwassene ook aan mee kan doen.

Wil je starten met hardlopen, het opnieuw gaan opbouwen, of weer opnieuw beginnen? Bekijk dan hier meer informatie over beginnen met hardlopen. Handige tips&trics waarmee je binnen no time 5 kilometer rent!

TIP: Bekijk bovenstaande evenementen om te zien of daar een 5km wedstrijd bij zit waarmee je kunt beginnen. Schrijf je gewoon in, en zorg dat dat doel er is over 10 weken. Zo heb je een stok achter de deur.

Wees niet bang om laatste te worden, de meeste 5km renners zijn ook beginners net als jij! Het feit dat je het gaat doen is al een hele prestatie....

 

Hardloopschema's

Met het juiste schema kun je je persoonlijke hardloopdoelen halen. Dus schrijf je in voor een hardloopwedstrijd en ga ervoor, You can do it!

Welke afstand ga jij lopen?

Hardloopschema 5km

Hardloopschema 10km

Hardloopschema halve marathon

Hardloopschema marathon

 
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.