Hardloopevenementen 2020

 

Het team van Hardloopaanbiedingen heeft voor jou bijzondere hardloopwedstrijden in 2020 geselecteerd. Zet ze in je hardloopkalender en stel de juiste doelen! Mooie, bijzondere hardloopevenementen met diverse afstanden. Let goed op tijdens deze loopjes! want misschien spot je één van ons of onze ambassadeurs. En dan mag je best een praatje komen maken, vinden wij leuk :)

 

Hardloop evenementen 2020 en Covid19

Onder bepaalde restricties mogen hardloopevenementen weer doorgang vinden vanaf 1 juli 2020. De start zal vaak in golven plaats gaan vinden en je wordt gevraagd een eindtijd op te geven van te voren. Vindt je dit toch wat spannend? doe dan mee aan een virtuele run, zo loop je waar en wanneer je maar wilt, samen, maar toch op veilige afstand.

 


Virtuele hardloopkalender 2020:

 

Helaas zijn vanwege de laatste ontwikkelingen alle hardloopevenementen voorlopig afgelast en doorgeschoven naar 2021.

 

 

Beginner?

Wil je starten met hardlopen, het opnieuw gaan opbouwen of weer opnieuw beginnen? Bekijk dan hier meer informatie over beginnen met hardlopen en lees meer info over hardlopen en hardloopschema's.

 

 

 

 
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.