Hardloopevenementen 2021

 

Het team van Hardloopaanbiedingen heeft voor jou hardloopwedstrijden in 2021 geselecteerd. Zet ze in je hardloopkalender en stel de juiste doelen!

 

Mooie en bijzondere hardloopevenementen om te kunnen hardlopen in Nederland met diverse afstanden. Hardloop evenementen van Rotterdam tot Groningen en virtueel.

 

Let goed op tijdens deze loopjes! want misschien spot je één van ons of onze ambassadeurs (niet tijdens een pandemie ;).

En dan mag je best een praatje komen maken, vinden wij leuk !!

 

 

Hardloop evenementen 2021 Corona

Alle fysieke hardloopwedstrijden zijn helaas afgelast voor de komende maanden in verband met Corona. Zodra de meeste loopjes weer door kunnen gaan zullen wij de onderstaande pagina voor je vullen met leuke en bijzondere tips. Wij kunnen niet wachten!

 

Ben je toch op zoek naar wat meer variatie in je trainingen en een beetje spanning? Lees dan eens deze blog van Frank: "hoe maak je een leuke hardlooproute en figure running wat is dat?"

 

Virtuele runs 2021 Nederland

Wil je persé een wedstrijd lopen om te zien waar je staat? Doe dan eens mee aan een virtuele run. Zo loop je waar en wanneer je maar wilt, samen, maar toch op veilige afstand.

 


Hardloopkalender 2021

  • zaterdag 10 april 2021, Lentewandeling stichting Matchis Loop zaterdag 10 april de Matchis Lentewandeling in je eigen omgeving en help mee stamceldonatie op de kaart te zetten en zo levens te redden! Ze vragen een eenmalige bijdrage in de vorm van 10 euro inschrijfgeld per persoon. Dit geld komt volledig ten goede aan het registreren en typeren van nieuwe stamceldonoren.  

 

  • 18 april 2021,  Stay Home Happy Kids run                                                                            Ren, wandel of fiets voor het goede doel, er is geen tijdslimiet. Geen kind zonder vriendjes, dat is de droom van van de NSGK .
    Je bent maar één keer jong. Elke dag die een kind eenzaam doorbrengt is er één te veel. De NSGK zorgt ervoor dat kinderen met een beperking opgroeien in contact met leeftijdgenootjes - met en zonder handicap. Schrijf je daarom nu in: inschrijven-stayhomeforhappykidsrun   

 

  • 1-5 september Alpentocht,  https://www.alpentocht.nl/2021  Op naar de top in Val Thorens. Fietsend, wandelend, of hardlopend, het wordt een onvergetelijke ervaring! Schrijf je nu in, alleen of met een team, of als supporter. Het goede doel van dit hardloopevenement is: https://www.cliniclowns.nl/

 

 

Virtuele hardloop kalender zonder datum

 

Lopen voor het goede doel

 

 

Hardloopkalender voor beginners?

Natuurlijk kun je als beginner gewoon meedoen aan een hardloopevenement. De meeste wedstrijden hebben een 5km run.

 

Wil je starten met hardlopen, het opnieuw gaan opbouwen, of weer opnieuw beginnen? Bekijk dan hier meer informatie over beginnen met hardlopen. Handige tips&trics waarmee je binnen no time 5 kilometer rent!

 

TIP: Bekijk bovenstaande evenementen om te zien of daar een 5km wedstrijd bij zit waarmee je kunt beginnen. Schrijf je gewoon in, en zorg dat dat doel er is over 10 weken. Zo heb je een stok achter de deur.

 

Wees niet bang om laatste te worden, de meeste 5km renners zijn ook beginners net als jij! Het feit dat je het gaat doen is al een hele prestatie....

 

Hardloopschema's

Met het juiste schema kun je je doelen halen. Dus schrijf je in voor een hardloopwedstrijd en ga ervoor, You can do it!

 

Welke afstand ga jij lopen?

Hardloopschema 5km

Hardloopschema 10km

Hardloopschema halve marathon

Hardloopschema marathon

 
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.