Het team van Hardloopaanbiedingen heeft voor jou hardloopwedstrijden in 2021 geselecteerd. Zet deze toploopjes nu in je hardloopkalender en stel de juiste doelen!

 

Mooie en bijzondere hardloopevenementen om te kunnen hardlopen in Nederland met diverse afstanden. Hardloop evenementen van Rotterdam tot Groningen en virtueel.

 

Let goed op tijdens deze loopjes! want misschien spot je één van ons of onze ambassadeurs (niet tijdens een pandemie ;).

En dan mag je best een praatje komen maken, vinden wij leuk !!

 

 

Hardloop evenementen 2021 Corona

Inmiddels is er een hoop veranderd en hebben sommige evenementen in principe groen licht gekregen. Dat is goed nieuws! we kunnen vanaf nu weer lekker met elkaar tijdens hardloopwedstrijden in Nederland.

 

Ben je op zoek naar wat meer variatie in je trainingen en een beetje spanning? Lees dan eens deze blog van Frank: "hoe maak je een leuke hardlooproute en figure running wat is dat?"

 

Virtuele runs 2021 Nederland

Wil je persé een wedstrijd lopen om te zien waar je staat of ter voorbereiding op de komende fysieke hardloopwedstrijden? Doe dan eens mee aan een virtuele run. Zo loop je waar en wanneer je maar wilt, samen, maar toch op veilige afstand.

 


Virtuele hardloopkalender 2021

 

 • 1-5 september Alpentocht,  https://www.alpentocht.nl/2021  Op naar de top in Val Thorens. Fietsend, wandelend, of hardlopend, het wordt een onvergetelijke ervaring! Schrijf je nu in, alleen of met een team, of als supporter. Het goede doel van dit hardloopevenement is: https://www.cliniclowns.nl/

 

 • 28&29 november, virtuele gasterra ladiesrun Groningen 

  Dit jaar niet op een bruisende en roze Vismarkt, maar gewoon in de buurt, vanuit huis.

  Kom samen met andere stoere vrouwen en meisjes in actie voor Pink Ribbon en kies uit een parcours van 2,5 km, 5 km, 7,5 km of 10 km. Iedereen kan meedoen! Deze virtuele editie beleef je met de MyTrace app. Dankzij deze innovatieve app lijkt het alsof je de GasTerra Ladiesrun Groningen echt in Groningen loopt

 

Hardloopkalender 2021 (onder voorbehoud)

 • 7 augustus 2021 Posbank zomertrail Een bijzondere trail in Dieren Gelderland. 10km, 20km en 35km trail afstanden. Maar er is voor de echte diehards ook een 50km Ultra loop dwars door de posbank

 

 • 21 augustus 2021 Nemesys Tunnelloop Rotterdam. De Nemesys Tunnelloop ligt in schema van de NN Marathon Rotterdam. De perfecte gelegenheid om nog één keer goed te trainen en het gevoel van een marathon te voelen, voordat het echt zover is! 

 

 • 4 september 2021 slooownatuurmarathon.nl Een mooie marathon door de Oostvaardersplassen tussen Lelystad en Almere. Lopers die de afstand wel heel lang vinden hebben de mogelijkheid om deze marathon als duo te volbrengen; loper en fietser ‘ verdelen’ dan de afstand en lopen bij toerbeurt een zelf te bepalen aantal kilometers. 

 

 • 11 september 2021 Goudse singelloop Gouda, loop mee met de 33e editie van de nationale singelloop. 1 tot 10km , er is voor iedere loper wat wils!

 

 • 19 september 2021 Weir Venloop een wedstrijd die bekend staat om zijn sfeer, en bijzonder dit jaar is dat we voor de 5e keer de NK Halve Marathon mogen organiseren.

 

 

Virtuele hardloop kalender zonder datum

 

Lopen voor het goede doel

 

 

Hardloopkalender voor beginners?

Natuurlijk kun je als beginner gewoon meedoen aan een hardloopevenement. De meeste wedstrijden hebben een 5km run.

 

Wil je starten met hardlopen, het opnieuw gaan opbouwen, of weer opnieuw beginnen? Bekijk dan hier meer informatie over beginnen met hardlopen. Handige tips&trics waarmee je binnen no time 5 kilometer rent!

 

TIP: Bekijk bovenstaande evenementen om te zien of daar een 5km wedstrijd bij zit waarmee je kunt beginnen. Schrijf je gewoon in, en zorg dat dat doel er is over 10 weken. Zo heb je een stok achter de deur.

 

Wees niet bang om laatste te worden, de meeste 5km renners zijn ook beginners net als jij! Het feit dat je het gaat doen is al een hele prestatie....

 

Hardloopschema's

Met het juiste schema kun je je doelen halen. Dus schrijf je in voor een hardloopwedstrijd en ga ervoor, You can do it!

 

Welke afstand ga jij lopen?

Hardloopschema 5km

Hardloopschema 10km

Hardloopschema halve marathon

Hardloopschema marathon

 
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.