Hardloopevenementen 2020 & 2021

 

Het team van Hardloopaanbiedingen heeft voor jou hardloopwedstrijden in 2020 & 2021 geselecteerd. Zet ze in je hardloopkalender en stel de juiste doelen!

 

Mooie en bijzondere hardloopevenementen om te kunnen hardlopen in Nederland met diverse afstanden. Hardloop evenementen van Rotterdam tot Groningen en tegenwoordig zelfs virtueel.

 

Let goed op tijdens deze loopjes! want misschien spot je één van ons of onze ambassadeurs (niet tijdens een pandemie ;).

En dan mag je best een praatje komen maken, vinden wij leuk !!

 

 

Hardloop evenementen 2021 Corona

Alle fysieke hardloopwedstrijden zijn helaas afgelast voor de komende maanden in verband met Corona. Zodra de meeste loopjes weer door kunnen gaan zullen wij de onderstaande pagina voor je vullen met leuke en bijzondere tips. Wij kunnen niet wachten!

 

Ben je toch op zoek naar wat meer variatie in je trainingen en een beetje spanning? Lees dan eens deze blog van Frank: "hoe maak je een leuke hardlooproute en figure running wat is dat?"

 

Virtuele runs 2020 & 2021 Nederland

Wil je toch persé een wedstrijd lopen om te zien waar je staat? Doe dan eens mee aan een virtuele run. Zo loop je waar en wanneer je maar wilt, samen, maar toch op veilige afstand.

 


Virtuele hardloopkalender 2020 & 2021

 

 

 

Virtuele hardloop kalender zonder datum

 

Lopen voor het goede doel

 

 

Hardloopkalender voor beginners?

Natuurlijk kun je als beginner gewoon meedoen aan een hardloopevenement. De meeste wedstrijden hebben een 5km run.

 

Wil je starten met hardlopen, het opnieuw gaan opbouwen, of weer opnieuw beginnen? Bekijk dan hier meer informatie over beginnen met hardlopen. Handige tips&trics waarmee je binnen no time 5 kilometer rent!

 

TIP: Bekijk bovenstaande evenementen om te zien of daar een 5km wedstrijd bij zit waarmee je kunt beginnen. Schrijf je gewoon in, en zorg dat dat doel er is over 10 weken. Zo heb je een stok achter de deur.

 

Wees niet bang om laatste te worden, de meeste 5km renners zijn ook beginners net als jij! Het feit dat je het gaat doen is al een hele prestatie....

 

Hardloopschema's

Met het juiste schema kun je je doelen halen. Dus schrijf je in voor een hardloopwedstrijd en ga ervoor, You can do it!

 

Welke afstand ga jij lopen?

Hardloopschema 5km

Hardloopschema 10km

Hardloopschema halve marathon

Hardloopschema marathon

 
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.