Het team van Hardloopaanbiedingen heeft voor jou hardloopwedstrijden in 2021 geselecteerd. Zet deze toploopjes nu in je hardloopkalender en stel de juiste doelen.

Mooie en bijzondere hardloopevenementen om te kunnen hardlopen in Nederland met diverse afstanden. Hardloop evenementen van Rotterdam tot Groningen en virtueel.

Let goed op tijdens deze loopjes, misschien spot je één van ons of onze ambassadeurs (niet tijdens een pandemie ;).

En dan mag je best een praatje komen maken, vinden wij leuk!!

     

 

Hardloop evenementen 2021 Corona

Inmiddels is er een hoop veranderd en hebben sommige evenementen in principe groen licht gekregen. Dat is goed nieuws! we kunnen vanaf nu weer lekker met elkaar tijdens hardloopwedstrijden in Nederland.

Ben je op zoek naar wat meer variatie in je trainingen en een beetje spanning? Lees dan eens deze blog van Frank: "hoe maak je een leuke hardlooproute en figure running wat is dat?"

 

Virtuele runs 2021 Nederland

Wil je persé een wedstrijd lopen om te zien waar je staat of ter voorbereiding op de komende fysieke hardloopwedstrijden? Doe dan eens mee aan een virtuele run. Zo loop je waar en wanneer je maar wilt, samen, maar toch op veilige afstand.


 

Virtuele hardloopkalender 2021

 • 28 & 29 november, virtuele gasterra ladiesrun Groningen 

  Dit jaar niet op een bruisende en roze Vismarkt, maar gewoon in de buurt, vanuit huis.

  Kom samen met andere stoere vrouwen en meisjes in actie voor Pink Ribbon en kies uit een parcours van 2,5 km, 5 km, 7,5 km of 10 km. Iedereen kan meedoen! Deze virtuele editie beleef je met de MyTrace app. Dankzij deze innovatieve app lijkt het alsof je de GasTerra Ladiesrun Groningen echt in Groningen loopt


 

Hardloopkalender 2021 (onder voorbehoud)

 • 1,2,3 oktober 2021 Kustmarathon Zeeland ladiesrun in diverse afstanden, wandelmarathon en minimarathon ook mogelijk om te lopen.
 • 3 oktober 2021 Langs de Gouweloop, Waddinxveen www.langsdegouweloop.nl
 • 9 en 10 oktober 2021 Eindhoven Marathon 5km, 10km, halve marathon in de gekste en gezelligste stad van Nederland. Eindhoven de gekste!
 • 10 oktober 2021 Leiden Marathon, Marathon.nl 5km, 10km, halve marathon of hele marathon dwars door de binnenstad van Leiden. Goed bereikbaar met openbaar vervoer, al 30 jaar een topevenement!
 • 17 oktober Amsterdam Marathon bekijk de website voor updates of het doorgaat!
 • 23 & 24 oktober 2021 Rotterdam Marathon op vrijdag en zaterdag is er ook een Marathon Expo met een stand van hardloopaanbiedingen incl. top aanbiedingen.(ovb)
 • 7 november, Berenloop Terschelling 5km, 10km, halve marathon en hele marathon

 

Virtuele hardloop kalender zonder datum


 

Lopen voor het goede doel


 

Hardloopkalender voor beginners?

Natuurlijk kun je als beginner gewoon meedoen aan een hardloopevenement. De meeste wedstrijden hebben een 5km run.

Wil je starten met hardlopen, het opnieuw gaan opbouwen, of weer opnieuw beginnen? Bekijk dan hier meer informatie over beginnen met hardlopen. Handige tips&trics waarmee je binnen no time 5 kilometer rent!

TIP: Bekijk bovenstaande evenementen om te zien of daar een 5km wedstrijd bij zit waarmee je kunt beginnen. Schrijf je gewoon in, en zorg dat dat doel er is over 10 weken. Zo heb je een stok achter de deur.

Wees niet bang om laatste te worden, de meeste 5km renners zijn ook beginners net als jij! Het feit dat je het gaat doen is al een hele prestatie....

 

Hardloopschema's

Met het juiste schema kun je je persoonlijke hardloopdoelen halen. Dus schrijf je in voor een hardloopwedstrijd en ga ervoor, You can do it!

Welke afstand ga jij lopen?

Hardloopschema 5km

Hardloopschema 10km

Hardloopschema halve marathon

Hardloopschema marathon

 
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.