Hardloopevenementen 2020

 

Hardloopkalender 2020

 

Het team van Hardloopaanbiedingen heeft voor jou bijzondere hardloopwedstrijden in 2020 geselecteerd. Zet ze in je hardloopagenda 2020 en stel de juiste doelen! Mooie hardloopevenementen met diverse afstanden, voor de afwisseling kun je ook hier en daar nog een trail meepikken. Let goed op! tijdens deze bijzondere loopjes, want misschien spot je één van ons of onze ambassadeurs! En dan mag je best een praatje komen maken, vinden wij leuk :)

 

hardloop evenementen 2020

 

 • zondag 12 januari Halve van Egmond Egmond aan Zee
  Afstanden: kwart marathon, halve marathon

 

 • zondag 19 januari  Halve marathon Zoetermeer
  Afstanden: kidsrun, 5km, 10km, 15 km
 • Je kunt zowel hardlopen als wandelen over het parcours, wat bestaat uit paden en doorgangen over kwekerijen die normaal gesproken niet of minder toegankelijk zijn.

 

 • zondag 26 januari  vangoghloop Zundert
  Afstanden: kidsrun, 5km, 10km, 21,1 km

 

 • zondag 9 februari  Marathon Miami (USA)
  Afstanden: 5km, halve marathon, hele marathon

 

 

 

 

 • zaterdag 4 april legiorun Grootegast
 • De LEGiO-run is het leukste en gezelligste hardloopevent met Lego als thema. Er is een wedstrijdloop van 10km*, een recreatieve 5km of de gezellige funrun. 

 

 

 • zondag 28 april Cityrun Roermond
  Afstanden: kidsruns, 5km, 10km, 10 miles (16km)

 

 • zondag 5 juli Greenrun
  Afstanden: 5 en 10 kilometer, in Diepeveen, opbrengst gaat naar KIKA

 

Voeding:

Wil je alles uit je trainingen halen en meer informatie over hardlopen en voeding? Klik dan hier voor een informatieve blog over sportvoeding.

 

Hardloopschema:

Volg één van onze hardloopschema's zodat je je goed kunt voorbereiden op de hardloopdoelen die je jezelf hebt gesteld in 2020.
Een goede trainingsopbouw is heel belangrijk of je nu een marathon gaat lopen of 5 kilometer.Tips over leuke hardloopwedstrijden 2020 zijn altijd welkom. Deze kun je mailen naar: klantenservice@hardloopaanbiedingen.nl en grote kans dat we jouw (favoriete) wedstrijd in onze hardloopkalender 2020 plaatsen.

 

 
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.