Adidas hardloopkleding

Adidas hardloopkleding online kopen? lees meer over Adidas sportkleding onderaan de pagina.

  1. <
  2. >
  3. 1
  4. PrijsFilter
  1. <Meer weergeven
  2. >Meer weergeven
  3. 1

Verfijn resultaten

1 product
Geslacht

 

Terug naar boven

 

Het wereldberoemde merk Adidas heeft eigenlijk geen introductie nodig. Adidas is een van de meest iconische sportmerken van deze tijd. Het merk is een van oorsprong Duits bedrijf van o.a. Adidas hardloopschoenen en hardloopkleding. De drie schuin aflopende verticale strepen (geïntroduceerd in 1996) vormen het logo van de Adidas performance-lijn. Deze lijn draagt alle (moderne) sportartikelen.

 

Hoe is Adidas ontstaan?

Adidas is begonnen in 1920 door de gebroeders Adolf en Rudolf Dassler. Door de 2e wereldoorlog ontstond er een kloof door de broers en verliet Rudolf het bedrijf om in 1949 het bedrijf Puma te beginnen. Adidas kreeg het eind 20e eeuw zwaar te verduren door de concurrentie met Nike maar in 2006 slaagde het bedrijf erin zijn positie te versterken door de overname van Reebok.

 

Wat betekent Adidas?

Adidas staat voor Adi Dassler, de oprichter.

 

Adidas hardloopkleding

Adidas heeft een uitgebreide functionele collectie hardloopkleding, bestaande uit: hardloopshirts, hardloopbroeken, lange tights, korte tights, hardlooprokjes en hardloopjacks voor dames, heren en kids. De materialen die Adidas gebruikt zijn functioneel en dus zeer geschikt voor het sporten. 

Adidas Climalite technologie zorgt voor een uitstekende ventilatie en afvoering van zweet. Dankzij deze techniek blijft je lichaam droog en comfortabel. Een groot deel van de Adidas hardloopkleding is voorzien van deze technologie. Climachill is de opvolger. Via zilverkleurige stippen wordt bij deze technologie warmte afgevoerd zodat je lichaam koel blijft tijdens het hardlopen. 

 

Terug naar boven

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.