Asics hardloopkleding

 1. <
 2. >
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. 4
 7. 5
 8. 6
 9. 10
 10. 17
 11. PrijsFilter
 1. <Meer weergeven
 2. >Meer weergeven
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. 4
 7. 5
 8. 6
 9. 10
 10. 17

Verfijn resultaten

261 producten
Geslacht
Geslacht
Leeftijd
Producttype
Meer types »
Prijs
Maat EU
Meer maten »
Kleur
Meer kleuren »
ASICS is een gerenommeerd bedrijf dat sportartikelen verkoopt en zich heeft gespecialiseerd in hardloopschoenen en hardloopkleding. Asics Benelux is gesitueerd in Hoofddorp en is opgericht in 1949 door Onitsuka uit Kobe Japan toen nog onder de naam Onitsuka Co Ltd.  Asics is afgeleid van een oude Latijnse spreuk: Anima Sana In Corpore Sano (een gezonde geest in een gezond lichaam).

Hardloopkleding van ASICS
Asics heeft een uitgebreide collectie hardloopkleding, bestaande uit: hardloopshirts, hardloopbroeken, hardlooprokjes en hardloopjacks voor dames, heren en kids. De materialen die ASICS gebruikt zijn functioneel en dus zeer geschikt voor het sporten. De running jacks zijn bijvoorbeeld gemaakt van Polyester en zijn winddicht, waterafstotend en ademend. 

Naast functioneel is de collectie hardloop kleding van ASICS ook trendy en stoer. Er wordt gebruik gemaakt van diverse leuke prints en felle kleuren, waardoor je goed opvalt tijdens het hardlopen! 
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.