Craft hardloopkleding dames, heren en kinderen

367 resultaten |

Craft hardloopkleding is draagbaar en functioneel tegelijk. lees meer over Craft Sportswear onderaan de pagina.

 1. Filters
 1. Volgende Pagina
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. 6
 8. 10
 9. 20
 10. 21
 11. >

 

Terug naar boven

Het Zweedse merk Craft sportswear is producent van functionele sportkleding. Craft is o.a. gespecialiseerd in Craft ondergoed en Craft hardloopkleding voor dames, heren en kids.

Zoek je een muts of handschoenen voor het hardlopen kijk dan ook eens naar de uitgebreide collectie hardloopaccessoires van Craft.

Zelfs de hardloopsokken van Craft zitten als een handschoen om de voeten en zorgen voor de juiste afvoer van zweet en nare luchtjes. Met de sokken van Craft heb je extra grip in je hardloopschoenen en kun je gaan voor die betere prestatie!

 

Hoe is Craft Sportswear ontstaan?

Het bedrijf van Craft is gevestigd in Borås, een oude, traditionele stad in de textielindustrie in het zuiden van Zweden. Het oorspronkelijke concept van oprichter Anders Bengtsson was het ontwikkelen van functioneel ondergoed. Craft begon met technische basislagen en ontwikkelde al snel het wereldwijd bekende drielagen principe voor buitensporten.

 

Wat betekent Craft?

Craft staat voor ambacht en is daarmee al jaren een begrip in de sportmarkt. Het merk denkt altijd serieus na om de beste producten te ontwikkelen en het beste uit sportprestaties te halen. 

 

Craft hardloopkleding

Craft heeft een uitgebreide functionele collectie hardloopkleding bestaande uit: hardloopshirts, hardloopbroeken, lange tights, sprinters, hardlooprokjes, ondergoed en hardloopjacks voor dames, heren en kids. Voor iedere omstandigheid en sportsituatie biedt Craft oplossingen waardoor jij optimaal kunt sporten.

Craft is met name gespecialiseerd in de kleding voor wintersporten zoals, skieen, schaatsen en hardlopen. Maar ook alle outdoor en indoor sporten waarbij de kwaliteit van de stoffen ten opzichte van de prijs altijd gewaarborgd is.

 

Pasvorm Craft hardloopkleding

Craft maakt kleding voor de gewone mensen met diverse vormen. Een universele pasvorm die vrijwel iedere atleet, van beginner tot gevorderd, past. De meeste hardloopkleding dames en heren van Craft valt normaal qua pasvorm en is vaak wat langer. De rekbare stoffen en zachte materialen zorgen voor het gevoel bijna niks aan te hebben tijdens het hardlopen.

 

Craft hardloopkleding is duurzaam

Craft is een scandinavisch sportmerk dat duurzaamheid geintregeerd heeft in de kern van hun dagelijkse bedrijfsvoering. Het werk omvat onder meer:

 • het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in de toeleveringsketen
 • Het terugdringen van de uitstoot van broeikasgassen
 • Het introduceren van organische en milieuvriendelijke materialen.

Lees meer over Craft sustainability en hun duurzame doelen voor de komende jaren op:

https://www.craftsportswear.com

Craft gebruikt in vele kledingstukken inmiddels al gerecycled polyester of een deel gerecycled polyester. Ook voor de verpakkingen maakt het Craft sportwear steeds vaker gebruik van gerecyclede materialen. 

De door Craft gebruikte toeleveranciers van polyester en andere materialen moeten altijd de regels van de laatste chemicals legilation (REACH) volgen voordat ze gebruikt worden in Craft hardloopkleding.

Daarbij wordt geprobeerd zoveel mogelijk onnodige toevoegingen in de polyesters te stoppen en de materialen puur te houden. Door dit te doen zijn de mogelijkheden om te recyclen makkelijker.

 

Terug naar boven

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.