Craft hardloopkleding

342 resultaten |

Craft hardloopkleding is comfortabel en superfunctioneel! lees meer over het merk Craft onderaan de pagina.

 1. Filters
 1. Volgende Pagina
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. 6
 8. 10
 9. 19
 10. >

 

Terug naar boven

 

Het Zweedse merk Craft sportswear is producent van functionele sportkleding. Craft is o.a. gespecialiseerd in Craft ondergoed en Craft hardloopkleding voor dames, heren en kids.

 

Hoe is Craft ontstaan?

Het bedrijf van Craft is gevestigd in Borås, een oude, traditionele stad in de textielindustrie in het zuiden van Zweden. Het oorspronkelijke concept van oprichter Anders Bengtsson was het ontwikkelen van functioneel ondergoed. Craft begon met technische basislagen en ontwikkelde al snel het drielagen principe.

 

Wat betekent Craft?

Craft staat voor ambacht. Het merk denkt serieus na om de beste producten te ontwikkelen en het beste uit sportprestaties te halen. 

 

Craft hardloopkleding

Craft heeft een uitgebreide functionele collectie hardloopkleding bestaande uit: hardloopshirts, hardloopbroeken, lange tights, sprinters, hardlooprokjes, ondergoed en hardloopjacks voor dames, heren en kids. Voor iedere omstandigheid en sportsituatie biedt Craft oplossingen waardoor jij optimaal kunt sporten. Met name gespecialiseerd in de wintersporten zoals, skieen, schaatsen en hardlopen.

 

Terug naar boven

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.