Hardloop ondergoed

 1. <
 2. >
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. 4
 7. 5
 8. 6
 9. 7
 10. 8
 11. 9
 12. PrijsFilter
 1. <Meer weergeven
 2. >Meer weergeven
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. 4
 7. 5
 8. 6
 9. 7
 10. 8
 11. 9

Verfijn resultaten

130 producten
Geslacht
Geslacht
Leeftijd
Producttype
Merk
Meer merken »
Prijs
Maat EU
Meer maten »
Kleur
Meer kleuren »

Hardloopondergoed is het belangrijkste van de gehele loopoutfit. Door ondergoed te dragen van een ademende- en technisch hoogwaardige vezel zorg je ervoor dat je lichaam op temperatuur blijft.

 

Deze vocht- en temperatuurregulatie is van groot belang bij een intensieve buitensport als hardlopen, de energie die je anders nodig hebt om je lichaam op temperatuur te houden kun je beter gebruiken voor deze inspanning. Er zijn diverse soorten ondergoed, thermo ondergoed (of warm ondergoed) is vooral te gebruiken in de winter als het koud is, cool ondergoed is belangrijk voor het afkoelen van je lichaam in de zomer, technisch ondergoed kun je in alle seizoenen blijven dragen.

 

In het segment ondergoed kun je kiezen tussen shirts lange mouw, korte mouw en singlets voor het bovenlichaam, wat je kiest is persoonlijk en hangt erg af van het feit of je het snel warm hebt of niet.

 

Voor het onderlichaam zijn er boxershorts, slips, strings en lange onderbroeken. Het blijft van groot belang om geen katoen te dragen onder je hardloopkleding, dit heeft de eigenschap vocht vast te houden en daardoor koelt je lichaam veel te snel af (wat weer onnodige energie kost).

 

Ondergoed dient altijd nauw aansluitend te zijn maar moet wel comfortabel aanvoelen als een zachte tweede huid. Merken als Craft, Odlo en o.a. Falke hebben zich gespecialiseerd in ondergoed en blijven daardoor constant in ontwikkeling .

 

Heb je vragen? vraag het de klantenservice van hardloopaanbiedingen: 0182-614600

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.