Asics hardloopsokken

17 resultaten |

Asics hardloopsokken draag je bij je favoriete Asics hardloopschoenen om de pasvorm te verbeteren en blaren te voorkomen!

  1. Filters
  1. 1

Asics hardloopsokken hebben een hoge dichtheid en goede extra demping. Dankzij verschillende technieken als ASICS MotionDry blijven je voeten droog en comfortabel. De verschillende luchtkanalen en zigzag ventilatie verkoelen de voeten en zo kun je blijven hardlopen.

 

Vaak kun je de Asics hardloopsokken in 2 packs of zelfs 3 packs bestellen in zwart of wit, zodat je altijd een fris paar in de kast hebt liggen. Goede ademend hardloopsokken in combinatie met het perfecte paar (Asics) hardloopschoenen zorgen voor een aanzienlijke verbetering van je loopprestaties.

 

Asics Runningsocks zijn in diverse dames- en herenmaten verkrijgbaar in het grootste online hardloopassortiment. Bestel nu veilig en snel! Je mag tevens de ASICSsokken gratis ruilen en retourneren bij hardloopaanbiedingen.nl.


Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.