Craft hardloopsokken

11 resultaten |

Craft hardloopsokken zorgen voor droge en comfortabele voeten. Ideaal voor de meeste sporten en met name hardlopen ter voorkoming van blaren en voetschimmel.

  1. Filters
  1. 1

Craft Stay Cool mid en Craft Shaftless Cool hardloopsokken zijn de meest gedragen sokken onder de serieuze hardlopers en sporters.

Craft Stay Cool sokken zijn gemaakt om onder warme omstandigheden te gebruiken. De Mesh-structuur die in de sok is verwerkt zorgt voor een goede ventilatie en daardoor blijven je voeten lekker cool. In de zool van de sok zit Nanoglide wat preventief werkt tegen het glijden van de sokken in de schoenen. De diverse schachthoogtes zijn per persoonlijk, de sneakervariant is inmiddels ook een veel gevraagde sok.

Ben je op zoek naar andere hardloopsokken? kijk dan hier naar het uitgebreide assortiment sokken op hardloopaanbiedingen.nl, Asics, Nike, X-Socks en Falke vaak met hoge kortingen!

 

 

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.