Falke hardloopsokken bestellen?

15 resultaten |

Falke hardloop sokken zijn van hoge kwaliteit en voorkomen blaren tijdens het hardlopen.

  1. Filters
  1. 1

 

Falke hardloopsokken sale

Bij hardloopaanbiedingen koop je je runningsocks standaard met 10% korting. Uitlopende modellen en kleuren zijn vaak nog verder afgeprijsd of koop je in pakketten van 2 of 3 paar. 

 

Zoek je Falke hardloopsokken aanbieding? Bekijk dan snel hét online assortiment Falke hardloopsokken dames en Falke hardloopsokken heren.

 

Falke run sokken kopen?

Tijdens het rennen gaan je voeten zweten en uitzetten, meer dan bij andere sporten. Het is van groot belang de voeten te beschermen tegen kalknagels, schimmels en andere voetproblemen als je hardloper bent.

De Falke run sokken zijn zo geweven dat er weinig tot geen naden gaan irriteren en ze aansluitend passen. Modellen als de Falke run RU4 en RU5 zijn inmiddels gevierde sokmodellen onder de lopers. 

 

Falke sokken

In Falke hardloopsokken zit minder of geen katoen verwerkt. Katoen heeft de eigenschap om vocht op te nemen en nat te blijven. Die vochtigheid is de ideale voedingsbron voor bacterien en schimmels. Ons advies is daarom om altijd functionele ademend hardloopsokken te dragen van bijvoorbeeld een beter merk als FALKE.

 

Zoek je de beste hardloopsokken? Kijk ook voor verschillende maten en lengtes naar het assortiment hardloopsokken van bijvoorbeeld X-Socks, Nike, Asics, Craft en Odlo

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.