Adidas heren

Verfijn resultaten

11 producten
Producttype
Meer types »
Prijs
Maat
Kleur
In hardloopkleding voor heren van adidas hebben wij een ruime keuze voor je geselecteerd. Mooie en functionele items die geschikt zijn voor het hardlopen en met de juiste pasvorm en hippe looks. 
Adidas is van oorsprong een Duits bedrijf uit Herzogenaurach. Het bedrijf is vernoemd naar de oprichter, Adolf (Adi) Dassler. De kledinglijnen van adidas zijn te verdelen in 2 soorten. De lijn met het klassieke logo, het bladvormige logo, leent zich de laatste jaren vooral voor de dagelijkse draagbare (vrije tijds-) kleding. De performance-lijn draagt het strakke, moderne, drie schuine strepen-logo en wordt vooral gebruikt in de sport en dan ook met name in de fitness en het hardlopen. In 2006 heeft adidas zijn positie op de wereldmarkt fors versterkt door de overname van Reebok. In dat jaar werd ook de naam van de groep hersteld naar adidas AG. De pasvorm van de adidas hardloopkleding is vaak ruim en kort te noemen (duitse pasvorm). Met name in de responselijn RSP kun je uitgaan van een baggy (ruimvallende) look van de hardloopjasjes, en shirts. De kwaliteit van adidas hardloopkleding is goed en mede door de mooie looks en logo’s erg gewild onder de hippe hardloper. Voor meer informatie kijk ook eens op: www.adidas.com
Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt cookies, zo kunnen we je nog beter helpen. Als je surft op hardloopaanbiedingen.nl dan ga je akkoord met deze cookies.