New Balance

77 resultaten |

New Balance hardloopkleding is comfortabel en functioneel! lees meer over het merk New Balance onderaan de pagina.

  1. Filters
  1. Volgende Pagina
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

 

Terug naar boven

 

Het Amerikaanse merk New Balance is gevestigd in Boston en is o.a. gespecialiseerd in New Balance hardloopkleding en New Balance hardloopschoenen voor dames en heren. New Balance differentieert zich van haar concurrentie doordat verschillende modellen niet in lagelonenlanden maar nog steeds in de Verenigde Staten en in het Verenigd Koninkrijk (voor de Europese markt) worden geproduceerd.

 

Hoe is New Balance ontstaan?

William J. Riley richtte het bedrijf in 1906 onder de naam "New Balance Arch Support Company" op. Het merk is ontstaan uit een zoektocht naar de juiste balans.

 

New Balance hardloopkleding

New Balance heeft een uitgebreide functionele collectie hardloopkleding bestaande uit: hardloopshirts, hardloopbroeken, lange tights, sprinters en hardloopjacks voor dames en heren. New Balance hardloopkleding beschermt je optimaal tegen regen, wind, kou en hardloopkleding van New Balance is gemaakt om je koel te houden onder warmere omstandigheden.

 

Hippe en snelle designs kenmerken de hardloopkleding van New Balance. Bijzondere stoffen en prints maken dit merk uniek en zorgen ervoor dat je gezien mag worden tijdens je dagelijkse rondje!

 

Terug naar boven

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.