Newline hardloopkleding is topkwaliteit sportkleding

46 resultaten |

Newline hardloopkleding is kwalitatief hoogwaardig en functioneel! lees meer over Newline onderaan de pagina.

  1. Filters
  1. Volgende Pagina
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Terug naar boven

 

Het Deense merk Newline legt de nadruk op comfortabele en functionele sportkleding voor dames en heren. Hardloopkleding met een scandinavisch design met een uitstekende pasvorm. 

 

Of je nu een Newline hardloopbroek heren of Newline hardloopjack dames nodig hebt. In de grootste online hardloopshop van Nederland vind je altijd wat je zoekt!

 

Newline base wintertight of core hardloopbroek zijn alom geroemde items uit deze Deense sportkleding collectie. De hardloopkleding gaat jaren mee en blijft zijn vorm behouden ook na honderd keer wassen.

 

Hardloopaanbiedingen koopt grotere aantallen Newline kleding direct bij het merk, waardoor hardloopjacks en andere kleding vaak in de Sale is. Daarmee koop je online Newline hardloopkleding met soms wel 50% korting op de adviesverkoopprijs.

 

Hoe is Newline ontstaan?

In 1981 hing Newline oprichter Helge Petersen aan een parachute tussen hemel en aarde en vroeg zich af waarom zijn pak nat was en zijn parachute nog droog. Later gebruikte hij diezelfde parachutestof om één van de eerste functionele hardlooppakken ooit te maken. 

 

newline hardloopkleding

 

Newline hardloopkleding

Newline heeft een innovatief assortiment hardloopkleding bestaande uit: hardloopshirts, hardloopbroeken, lange tights, sprinters en hardloopjacks voor dames en heren.

 

Met een achtergrond van de Deense Special Forces, een focus op militaire precisie en vele jaren hardloopervaring, legt Newline de nadruk op details en comfort.

 

Pasvorm Newline hardloopkleding

De pasvorm van de meeste Newline sportkleding is normaal en zelfs af en toe een beetje ruim. Met name de base en core hardloopkleding uit de basislijn valt goed en past bijna iedereen wel.

 

Hardlooptights van Newline vallen lang en zijn daardoor vaak geschikt voor langere dames en heren. Ideaal als je die blote enkels zat bent tijdens het rennen buiten.

 

 

Terug naar boven

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.