Odlo hardloopkleding

175 resultaten |

Ben je op zoek naar Odlo hardloopkleding? Lees meer over het merk Odlo onderaan de pagina.

  1. Filters
  1. Volgende Pagina
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 10
  9. >

 

Terug naar boven

 

Odlo hardloopkleding

Vandaag de dag is Odlo één van de grootste en bekendste spelers op de sportmarkt. Odlo richt zich op hoogwaardige, functionele sportkleding. Voor elk seizoen is er een geschikt product, gemaakt om jouw lichaamstemperatuur optimaal te houden. Warm thermo/technisch ondergoed om je warm te houden in de winter tot aan verkoelende onderkleding voor in de zomer.

Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid vormen al een kernonderdeel van de bedrijfscultuur van Odlo sinds het bedrijf 70 jaar geleden werd opgericht.

 

Hoe is Odlo ontstaan?

Odlo is een Noors bedrijf en opgericht in 1946 door Odd Roar Lofterød. Hij begon met het ontwikkelen van schaatspakken. In 1987 lanceerden hij en zijn partners het baanbrekende Athletic Clothing System, gebaseerd op het drielagenprincipe. De eerste laag, het ondergoed, is ontworpen om optimaal vochtbeheer te bereiken. De tweede laag helpt bij het reguleren van de temperatuur van de dragen. De derde laag biedt bescherming tegen wind en regen. 

 

Odlo hardloopkleding

Odlo heeft een uitgebreide functionele hoogwaardige collectie hardloopkleding en hardloop ondergoed. De collectie bestaat uit: hardloopshirts, hardloopbroeken, lange tights, sprinters, hardlooprokjes en hardloopjacks, (thermo) ondergoed  voor dames en heren. De materialen die Odlo gebruikt zijn functioneel, duurzaam en dus zeer geschikt voor het hardlopen.

 

Terug naar boven

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.