Wat 'n pleuris end he?!

17 resultaten |

Unieke tekst shirts met grappige en funny uitspraken over hardlopen. Ruime keuze in kleuren en teksten op t-shirts voor dames en heren.

  1. Filters
  1. 1

De ‘pleuris end’ collectie bestaat uit een aantal zeer functionele artikelen, allen voorzien van de karakteristieke tekst ‘Wat een pleuris end he?!’

 

 

In deze collectie zitten onder andere, hardloopsokken, hardloopshirt korte mouw, hardloopshirt lange mouw en een veelzijdige hardloopsjaal ook wel ‘pleurisscarf’ genoemd.

 

Humor t-shirts voor het hardlopen bezorgen op menig runner een smile op het gezicht.

Je hebt ze vast al eens gezien bij loopjes en wedstrijden? Hardloopaanbiedingen produceert deze funshirts zelf en bedenkt ook zelf de ludieke en grappige teksten running. Waarom zou je jezelf als hardloper zo serieus nemen?

 

De hiervoor gebruikte heren en dames t-shirts zijn gemaakt van ademende polyester stoffen zodat je droog en comfortabel blijft tijdens je dagelijkse run.

 

Grappige sport teksten als "wat een pleurisend heh?" en "waar is de finishwijn?" zijn erg gewild onder hardlopers. Deze grappige hardloopshirts zijn in meerdere kleuren en maten beschikbaar in onze hardloopshop. Voor mooie aanbiedingsprijzen zodat je zo'n hardloophumor shirt er gewoon even makkelijk bij kunt bestellen.

 

Maak een mooie foto van je tekst shirt hardlopen en tag hardloopaanbiedingen op instagram, dat vinden wij leuk!

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.