Rogelli hardloopkleding

186 resultaten |

Rogelli hardloopkleding is comfortabel, functioneel en zeer betaalbaar! lees meer onderaan de pagina.

 1. Filters
 1. Volgende Pagina
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. 6
 8. 10
 9. 11
 10. >

 

Terug naar boven

 

Rogelli Sportswear is gespecialiseerd en vooral bekend geworden in de wielersport. De visie van Rogelli is comfortabele sportkleding te produceren voor hardlopen, wielrennen, triathlon en training.

 

Hoe is Rogelli ontstaan?

Rogelli Sportswear is in 1974 opgericht in het hart van de Nederlandse wielerwereld, namelijk Noord-Brabant. Oud-gele-trui-drager Rini Wagtmans vond dat wielerkleding niet comfortabel genoeg was en ging naar een Italiaanse fabriek, welke comfortabele functionele wielerkleding kon produceren. Tijdens de eerste jaren wordt er voornamelijk de focus gelegd op de productie van schaats- en fietskleding.

 

Rogelli hardloopkleding

Rogelli heeft een uitgebreide functionele collectie hardloopkleding bestaande uit: hardloopshirts, hardloopbroeken, lange tights, sprinters,  ondergoed en hardloopjacks voor dames, heren en kids.

 

Rogelli maakt sportkleding waar jij blij van wordt. De missie van Rogelli is sporters inspireren en motiveren om plezier te hebben tijdens het sporten.

'Enjoy the distance'.

 

Terug naar boven

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.