Tekst shirts

Unieke tekst shirts met grappige en funny uitspraken over hardlopen vindt je op deze pagina. Ruime keuze in kleuren en teksten op t-shirts voor dames en heren.

  1. <
  2. >
  3. 1
  4. PrijsFilter
  1. <Meer weergeven
  2. >Meer weergeven
  3. 1

Verfijn resultaten

13 producten
Geslacht
Geslacht
Producttype
Merk
Prijs
Maat EU
Meer maten »
Kleur

Humor t-shirts voor het hardlopen bezorgen op menig runner een smile op het gezicht.

Je hebt ze vast al eens gezien bij loopjes en wedstrijden? Hardloopaanbiedingen produceert deze funshirts zelf en bedenkt ook zelf de ludieke en grappige teksten voor dames en heren. Waarom zou je jezelf als hardloper zo serieus nemen?

 

De hiervoor gebruikte t-shirts zijn gemaakt van ademende polyester stoffen zodat je droog en comfortabel blijft tijdens je run.

 

Hardloopteksten als "wat een pleurisend heh?" en "waar is de finishwijn?"zijn erg gewild. Deze grappige t-shirts zijn in meerdere kleuren en maten beschikbaar online. Voor mooie aanbiedingsprijzen zodat je zo'n hardloophumor shirt er gewoon even makkelijk bij kunt bestellen. Maak er een mooie foto van en tag hardloopaanbiedingen op instagram, dat vinden wij leuk!

 

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.