Trainingsschema halve marathon


Klik op de buttons om de schema's uit te printen of op te slaan.

 


 

Halve marathonnerts zijn een volk apart...en grofweg in te delen in 2 soorten.

De eerste soort loopt de halve marathon om het lopen zelf :) Dus de halve marathon hardlopen voor het plezier en de kick, voor deze loperts is het uitlopen en meedoen belangrijker dan een snelle tijd.

 

En de tweede soort noemen we ook wel de broodloperts, veelal hardlopers en hardloopsters die al meerdere malen een halve marathon hebben uitgelopen en nu wel eens willen gaan voor een 'snelle tijd' op deze monsterafstand. Want laten we vooral eerlijk wezen...de halve marathon is echt wel een serieuze afstand, bij een dergelijke loop is een degelijke opbouw zeer belangrijk en een herstelperiode achteraf noodzakelijk (uitzonderingen en ultra-loperts daar gelaten natuurlijk).

 

Let op, voor het hardloopschema halve marathon snelle tijd is een hartslagmeter noodzakelijk...en natuurlijk verkopen wij deze ook op hardloopaanbiedingen.nl

 

Om deze beide soorten halve marathonnerts te bedienen hebben wij bij Hardloopaanbiedingen.nl ook 2 soorten hardloopschema's gemaakt. Klik op jouw gewenste schema om deze als .pdf bestand op te slaan of uit te printen.

 

Sportieve groet van Frankie!

 
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.