Asics hardloopschoenen

 1. <
 2. >
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. 4
 7. 5
 8. 6
 9. 7
 10. PrijsFilter
 1. <Meer weergeven
 2. >Meer weergeven
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. 4
 7. 5
 8. 6
 9. 7

Verfijn resultaten

109 producten
Geslacht
Geslacht
Leeftijd
Producttype
Prijs
Maat
Meer maten »
Kleur
Meer kleuren »

ASICS is een bedrijf dat sportartikelen verkoopt en zich heeft gespecialiseerd in hardloopschoenen en hardloopkleding. Asics Benelux is gesitueerd in Hoofddorp en is opgericht in 1949 door Onitsuka uit Kobe Japan toen nog onder de naam Onitsuka Co Ltd. De naam ASICS is afgeleid van een oude Latijnse spreuk: Anima Sana In Corpore Sano (een gezonde geest in een gezond lichaam).


ASICS Hardloopschoenen

In 1990 heeft ASICS de afdelingen Technology Research Department en Shoe Development Centre samengevoegd in The ASICS Institute of Sports Science. De constructies en materialen die worden ontwikkeld in dit instituut worden gebruikt voor verschillende ASICS producten. Zoals de Dynamic DuoMax-technologie welke extra ondersteuning biedt voor mensen die overproneren. De Fluid Fit-technologie zorgt weer voor meer comfort. De Guidance Line-technologie zorgt voor een efficiëntere loopstijl. 


ASICS Gel Kayano en ASICS Gel Nimbus

De bekendste Asics hardloopschoenen zijn toch wel de ASICS Gel Kayano en de ASICS Gel Nimbus. Daarnaast zijn ook de ASICS Gel Cumulus, ASICS Gel GT-2000 serie en de ASICS Gel Fortitude niet uit het assortiment weg te denken. Het nieuwste model is de ASICS Gel FuzeX. Deze running shoe's behoren allemaal tot het top segment en bieden de hardloper een goede balans tussen comfort, demping en stabiliteit. ASICS heeft diverse modellen in de categorie: anti-pronatie, neutraal, natural running en trail. Voor ieder wat wils!
 
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.