ASICS hardloopschoenen dames

 1. <
 2. >
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. 4
 7. PrijsFilter
 1. <Meer weergeven
 2. >Meer weergeven
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. 4

Verfijn resultaten

60 producten
Producttype
Prijs
Maat US
Meer maten »
Maat EU
Meer maten »
Kleur
Meer kleuren »
ASICS is een gerenommeerd bedrijf die sportartikelen verkoopt en zich heeft gespecialiseerd in hardloopschoenen en hardloopkleding. Asics Benelux is gesitueerd in Hoofddorp en is opgericht in 1949 door Kihachiro Onitsuka uit Kobe Japan toen nog onder de naam Onitsuka Tiger Co Ltd. Asics is afgeleid van een oude Latijnse spreuk: Anima Sana In Corpore Sano (een gezonde geest in een gezond lichaam).

ASICS hardloopschoenen dames
ASICS heeft hardloopschoenen ontwikkeld speciaal voor vrouwen. De meeste damesmodellen hebben namelijk Gender Specific Cushioning. Dit is een zachtere toplaag op de tussenzool. Samen met PLUS3, waardoor de hiel 3mm hoger is, levert dit een fantastisch gevoel. Speciaal ontwikkeld voor vrouwen!
Ook aan de smalle damesvoet heeft ASICS gedacht. Hiervoor bieden zij de modellen ASICS Gel Nimbus, de ASICS GT-2000 serie en de ASICS Gel Cumulus ook aan in smallere leesten (2A-leest / narrow). Uiteraard ook verkrijgbaar bij Hardloopaanbiedingen.nl.
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.