Asics fortitude

1 resultaten |

De ASICS Gel Fortitude 9 nu direct leverbaar! Hardloopaanbiedingen.nl de laatste paren weten te bemachtigen. Let op dit is de laatste zending. Als deze op zijn dan zal deze pagina de geschikte opvolgers tonen van de ASICS Gel Fortitude.

  1. Filters
  1. 1

Asics Gel Fortitude (2E) is een neutrale en zeer stabiele runningshoe van Asics. Deze runningshoe zit al jaren in de hardloopcollectie en heeft de perfecte combinatie van demping en comfort. De vernieuwde leest en full guidance line en guidance trustic zijn de nieuwste features die voor meer stabiliteit zorgen dan zijn voorgangers.


De Asics Gel Fortitude heeft een 2E leest. Ideaal voor mannen met bredere voeten die moeite hebben met de normale leest van hardloopschoenen.

De bekende Asics Gel demping in de hak- en voorvoet zorgt voor een ongekend comfort van landing tot aan afzet. De FlyteFoam tussenzool is steviger dan het solyte midsole materiaal, gaat langer mee en geeft een hogere rebound.

 

Twijfel je over het kopen van de Fortitude? Wil je weten of dit dé opvolger is van je oude Fortitudes? Bel dan even naar de klantenservice of stuur een whatsappbericht. Heb je de schoenen alleen binnen gedragen dan kun je ze als het nodig is binnen 14 dagen kosteloos retour sturen en andere bestellen. Gebruik hiervoor ons retourformulier.

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.