Brooks hardloopschoenen

 1. <
 2. >
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. 4
 7. 5
 8. PrijsFilter
 1. <Meer weergeven
 2. >Meer weergeven
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. 4
 7. 5

Verfijn resultaten

76 producten
Geslacht
Geslacht
Producttype
Prijs
Maat US
Meer maten »
Maat EU
Meer maten »
Kleur
Meer kleuren »

Brooks

BROOKS bestaat sinds 1914 en is opgericht in Philadelphyia, een dochteronderneming van Berkshire Hathaway Inc.. De hoofdvestiging ligt in Bothell, bij Seattle in de Verenigde Staten. Brooks is een fabrikant van hardloopproducten en hardloopschoenen en heeft een ruim assortiment aan dames- en herenschoenen, kleding en accessoires in meer dan 40 landen wereldwijd te verkrijgen. In 1975 is Brooks het eerste bedrijf dat middenzolen gebruikt gemaakt van EVA Ethylene Vinyl Acetate, tegenwoordig door iedere sportschoenfabrikant gebruikt. In 1987 wordt “Brooks for Women” geïntroduceerd, de eerste hardloopschoenen die anatomisch speciaal voor de vrouwenvoet zijn gemaakt.

 

Brooks running

In 2001 besluit Brooks zich alleen op running te gaan concentreren en legt zijn focus op hardloopspecialisten. Brooks is een bedrijf dat vaak baanbrekende ontwikkelingen in zijn hardloopschoenen doorvoert en constant in ontwikkeling is. Met name de goede pasvorm en stabiele leest wordt alom geroemd en heeft het bedrijf inmiddels een goede naam bezorgd in de hardloopwereld. Hardloopaanbiedingen.nl werkt al jaren nauw samen met Brooks en is ervan overtuigd dat dit merk een kwalitatief goed assortiment in hardloopschoenen heeft. Kijk ook op www.brooks.com voor meer informatie.
 

Brooks hardloopschoenen

In ons assortiment zijn de volgende Brooks hardloopschoenen te vinden: Brooks Glycerin, Brooks Adrenaline GTS, Brooks Ghost, Brooks Dyad, Brooks Addiction, Brooks Beast, Brooks Cascadia

 
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.