Brooks addiction dames

De Brooks Addiction dames is de meest stabiele antipronatie schoen voor overproneerders. Wil je meer weten? lees dan snel verder.

  1. <
  2. >
  3. 1
  4. PrijsFilter
  1. <Meer weergeven
  2. >Meer weergeven
  3. 1

Verfijn resultaten

1 product

Terug naar boven

 

Brooks Addiction dames is een antipronatie hardloopschoen voor de zwaardere loopster. Stevige ondersteuning en begeleiding voorkomen dat de knieen en heupen gaan protesteren op hardere ondergronden. Met name de dames met bredere voeten, doorgezakte voetbogen en zwakkere enkels zullen gebaat zijn bij dit type schoen.

 

Het is de meest ondersteunende schoen uit het assortiment van Brooks. Beschikbaar bij hardloopaanbiedingen in vele kleuren en maten voor dames. Geschikt voor zowel beginnende hardloopsters als marathonloopsters.

 

Brooks DNA is het dempende materiaal in de Addiction dames loopschoenen dat zorgt voor een zelf-regulerende manier van dempen! De Biomogo demping zool en DNA loft Crash pad in de hak zorgen voor fenomenale grip en smooth ride van landing naar afzet. 

 

Heb je verder nog vragen over de Brooks Addiction dames of wil je weten of deze schoen geschikt is voor jou?

Neem dan nu contact op met onze ervaren klantenservice medewerkers via de telefoon, app of mail.

 

#runhappy

 

Terug naar boven

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.