Brooks adrenaline GTS

Brooks Adrenaline GTS is dé schoen voor lopers die begeleiding en stabiliteit nodig hebben. Wil je meer weten lees dan snel verder.

  1. <
  2. >
  3. 1
  4. 2
  5. PrijsFilter
  1. <Meer weergeven
  2. >Meer weergeven
  3. 1
  4. 2

Verfijn resultaten

23 producten
Geslacht
Geslacht
Prijs
Maat EU
Meer maten »
Maat US
Meer maten »
Kleur
Meer kleuren »

Terug naar boven

 

De Brooks Adrenaline GTS is al sinds 2000 de go to shoe van Brooks voor de hardloper die ondersteuning en begeleiding nodig heeft bij het hardlopen.

 

Wat zijn antipronatie hardloopschoenen?

Antipronatie hardloopschoenen zoals de Brooks Adrenaline GTS zijn loopschoenen die ondersteuning en begeleiding bieden. Geschikt voor de hardloper of hardloopsters die tijdens het hardlopen deze ondersteuning nodig hebben.

 

Brooks Guiderails

Brooks werkt in zijn Brooks Adrenaline GTS antipronatie schoenen met een revolutionair systeem genaamd: Guiderails. Dit systeem werkt volgens het holistische principe waarin alle elementen in de schoen samenwerken om de loper tijdens het rennen te ondersteunen. Wil je meer weten over dit systeem klik dan hier voor meer informatie.

 

Brooks demping

Brooks DNA zorgt voor een zelf-regulerende demping die zich bij elke stap aanpast aan de loper! De Biomogo demping zool en DNA loft  Crash pad in de hak zorgen voor fenomenale grip en smooth ride van landing naar afzet. 

 

De Brooks Adrenaline GTS is een antipronatie hardloopschoen voor de lichte tot medium overproneerder die veel reactiviteit en demping zoekt.

 

Het geheel vernieuwde bovenwerk heeft door zijn 3D fit print alle hinderlijke zadels weten te elimineren en het comfort naar een ongekend hoog niveau getild!

 

Heb je verder nog vragen over de Brooks Adrenaline GTS of wil je weten of deze schoen geschikt is voor jou?

Neem dan nu contact op met onze ervaren klantenservice medewerkers via de telefoon, app of mail.

 

#runhappy

 

Terug naar boven

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.