Brooks adrenaline GTS 19

Brooks Adrenaline GTS 19 is een antipronatie hardloopschoen geschikt voor een loper of loopster die licht tot medium overproneert. Wil je meer weten klik hier.

  1. <
  2. >
  3. 1
  4. 2
  5. PrijsFilter
  1. <Meer weergeven
  2. >Meer weergeven
  3. 1
  4. 2

Verfijn resultaten

31 producten
Geslacht
Geslacht
Prijs
Maat EU
Meer maten »
Maat US
Meer maten »
Kleur
Meer kleuren »

Terug naar boven

 

De Brooks Adrenaline GTS 19 is een comfortabele antipronatie hardloopschoen en geschikt voor de hardlopende man of vrouw die een stabiele loopschoen zoekt voor het hardlopen met veel comfort en stabiliteit.

 

Wat is een antipronatie hardloopschoen?

Een antipronatie schoen zoals de Brooks Adrenaline GTS 19 is een hardloopschoen die ondersteuning en begeleiding geeft bij het overmatig proneren(naar binnen kantelen) van de voet.

 

Wat betekent Adrenaline?

Adrenaline is een neurotransmitter die de alertheid verhoogt en meer energie geeft. In tegenstelling tot de ‘Runners High’(endorfine) welke vrijkomt bij langdurige duursporten. Beide zijn neurotransmitters en beide zorgen voor een verbetering van de ervaring en prestatie van het hardlopen. 

 

Wat maakt de Brooks Adrenaline GTS 19 zo goed?

Brooks DNA zorgt voor een zelf-regulerende demping die zich bij elke stap aanpast aan de loper! De Biomogo dempingzool en DNA loft  Crash pad in de hak zorgen voor fenomenale grip en smooth ride van landing naar afzet. Ook in de Adrenaline GTS 19 is gekozen voor het GuideRails Hollistic support syteem, dit syteem benadert het overproneren meer vanuit de knie dan de enkel.

 

Onze eigen Frankie(overproneerder puur sang) heeft de GTS 19 uitvoerig getest en het is zijn nieuwe Go-To Schoen voor de langere lopen!

 

Brooks Adrenaline GTS 19 voor heren

 

 

Brooks Adrenaline GTS 19 voor dames

 

 

Heb je nog vragen bel, app of mail dan met onze klantenservice!

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.