Brooks transcend

Brooks Transcend is dé opvolger van de alom geroemde Brooks Trance. De Transcend voor heren en dames is een next level anti-pronatieschoen die je helpt vele kilometers op het asfalt te volbrengen.

  1. <
  2. >
  3. 1
  4. PrijsFilter
  1. <Meer weergeven
  2. >Meer weergeven
  3. 1

Verfijn resultaten

2 producten
Geslacht
Geslacht
Prijs
Maat EU
Maat US
Kleur
Brooks transcend 7 is een anti-pronatie hardloopschoen uit het betere segment geschikt voor dames en heren die comfort, demping en extra ondersteuning zoeken
 
 
De Ideal Pressure Zones in deze ondersteunende runningshoe van Brooks verdeelt de belasting zodat de balans van het lichaam blijft behouden. De Guide Rails van de Transcend biedt ondersteuning onder de voet daar waar je het nodig hebt. Het DNA LOFT materiaal zorgt voor ongekende demping zoals alleen Brooks dat kan geven. Het bovenwerk heeft een interne sok constructie waardoor het "lopen op blote voeten"gevoel aardig wordt geëvenaard.
 
Om erachter te komen welke hardloopschoenen bij jouw passen maak een loopanalyse via deze online test: schoenadvies. Als je ingelogd bent kun je zelfs een eigen loopprofiel aanmaken.
 
Heb je persoonlijk advies nodig, omdat je toch twijfelt over de maat, kleur of het model? Bel dan met de klantenservice: 0182- 61 46 00 of  06-25269966 of mail naar: klantenservice@hardloopaanbiedingen.nl 
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.