Craft hardloopschoenen

4 resultaten |

Craft hardloopschoenen voor dames en heren die hun sport serieus nemen. Subliem comfort, veel stabiliteit en zeer goed demping. Wil je meer weten? lees dan snel verder.

  1. Filters
  1. 1

Terug naar boven

 

Craft hardloopschoenen

Craft focust zich met zijn hardloopschoenen op de hardloop ervaring, exceptionele grip, anatomische pasvorm en hoge energie teruggave.

Dit samen met een bijzonder design zijn het hardloopschoenen die iedere loper kan dragen. Trail runners maar ook asfaltlopers, en natuurlijk voor al die mensen die gewoon van rennen houden.

De hardloopschoenen voor de weg van Craft heten Pro, voor de trailschoenen gebruiken ze de benaming CTM. Waarbij het unieke is dat sommige hardloopschoenen zowel voor de weg als trailen geschikt is gemaakt met gebruik van een slijtvastere zool.

 

Craft Sportswear

Van oorsprong Zweeds outdoor kledingmerk Craft heeft enkele jaren geleden besloten om ook hardloopschoenen te maken. En niet zonder succes. De jarenlange ervaring in de outdoor sportswear van Craft en Craft ondergoed en Craft hardloopkleding voor dames, heren en kids, heeft geresulteerd in een succesvol aanbod hardloopschoenen. Voor hardloop accessoires van hoge kwaliteit zoals een hardloop muts of handschoenen voor hardlopen ben je bij Craft aan het juiste adres.

Op het gebied van outdoor sporten zoals, wandelen, skiën en fietsen heeft Craft Sportswear Nederland zijn sporen ruimschoots verdiend.

De inkopers van hardloopaanbiedingen hebben even enkele jaren gewacht hoe de resultaten van deze Craft schoenen zouden uitpakken. Nu is besloten de Craft hardloopschoenen op te gaan nemen in het aanbod op de webshop.

Met de juist hardloopsokken van Craft gaan de Craft hardloopschoenen alleen maar beter zitten. Ze passen vaak als een handschoen om de voeten en zorgen voor de juiste afvoer van zweet en nare luchtjes. Met de sokken van Craft heb je extra grip in de en kun je gaan voor die betere prestatie!

 

 

Craft Sportswear hardloopschoenen sale

Hardloopaanbiedingen is al ruim 15 jaar leverancier van Craft hardloopkleding. Door het opkopen van restpartijen, collecties uit voorgaande jaren in grote aantallen kunnen wij Craft standaard in de Sale aanbieden. In de online webshop van hardloopaanbiedingen vind je daarom veel Craft hardloopkleding aanbiedingen met kortingen oplopend tot 50%. De Craft hardloopschoenen sale zal komende jaren steeds verder worden uitgebreid.

 

Craft hardloopschoenen review

Binnenkort zullen wij een eigen review schrijven over de nieuwste Craft CTM Ultra 2 hardloopschoenen. Het blad runnersworld maakt jaarlijks reviews over alle hardloopschoenen die in de markt verkrijgbaar zijn. Zie hier ook de review van Runnersworld over de Craft V175 fuseknit hardloopschoenen uit 2018.

https://www.runnersworld.com/nl/gear/schoenen/a24202396/comfortabele-hardloopschoen-stijlvolle-uitstraling/

 

We zijn zeer benieuwd naar de ervaringen van onze hardlopende klanten over de Craft schoenen. We vragen je om een persoonlijke review te plaatsen op de webshop over de Craft hardloopschoenen zodat we jouw ervaringen kunnen delen met de lopers.

 

Terug naar boven

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.