Natural running heren

4 resultaten |
  1. Filters
  1. 1
De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hardlopen is natural-runningshoes. De afgelopen jaren is de trend van het lopen op “blote voeten” oftewel barefoot running steeds meer in opkomst. Veel hardloopmerken hebben daarop ingespeeld en schoenen ontwikkeld die de ervaring op blote voeten lopen proberen te evenaren. Deze minimalistische loopschoenen hebben tussenzolen met een minimaal hoogteverschil tussen hak en voorvoet, maar bieden wel voldoende demping om op harde ondergrond (zoals asfalt) te kunnen trainen. De voet kan op deze manier natuurlijker afwikkelen en vrijer bewegen. Hierdoor worden je spieren in de voet en het onderbeen sterker, en dat werkt blessurepreventief.

Het geringe hoogteverschil tussen hiel en voorvoet maakt een latere hiel- of midvoetlanding mogelijk. Dit geeft minder impact en belasting dan bij de hiellanding. Tevens kun je je looppas verkorten en je frequentie verhogen, wat voor velen een stimulerende loopsensatie te weeg brengt! Deze nieuwe manier van “natuurlijk” hardlopen vereist enige aanpassing van je lichaam. Het is daarom belangrijk je doelen en je trainingsvorm hierop af te stemmen. H

ardloopaanbiedingen
.nl werkt met gerenommeerde hardloopmerken zoals New Balance, Asics, Saucony, Mizuno en Brooks die altijd zullen streven naar de hoogste kwaliteit. Voor meer informatie over trainingsvormen en hoe je kan zorgen dat je went aan minimalistische schoenen kijk op run-info of bel naar onze klantenservice.
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.