Mizuno wave paradox

Mizuno Wave Paradox is een anti-pronatie hardloopschoen die licht aanvoelt en zo kan helpen bij het verbeteren van je tijden en prestaties. Geschikt voor heren en dames die écht serieus met hun sport bezig zijn.

  1. <
  2. >
  3. 1
  4. PrijsFilter
  1. <Meer weergeven
  2. >Meer weergeven
  3. 1

Verfijn resultaten

3 producten
Geslacht
Geslacht
Prijs
Maat EU
Meer maten »
Maat US
Meer maten »
Kleur

Mizuno Wave Paradox, antipronatie hardloopschoenen voor de serieuze runner!

 

Mizuno Wave Paradox voor heren en dames voelt als een echte wedstrijdschoen, maar heeft de steun en soeplesse die je verwacht van een goede normale hardloopschoen. Geschikt voor medium tot zwaar overpronerende hardlopers die niet langer een blok aan hun been willen maar als een echte atleet willen blijven lopen.De Wave Paradox 5 verkleint het contrast tussen maximale ondersteuning enerzijds en een lichtgewicht schoen anderzijds op een perfecte manier. Met het ontwikkelen van een ondersteunende schoen die lichter is, levert Mizuno overpronerende lopers de ondersteuning die ze nodig hebben. Daarnaast biedt deze schoen ze tegelijkertijd de mogelijkheid om het plezier en de voordelen te ervaren die lichtgewicht schoenen met zich meebrengen.

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.