Mizuno wave paradox dames

Mizuno Wave Paradox dames is de anti-pronatie hardloopschoen die licht aanvoelt en helpt bij het verbeteren van tijden en prestaties. Geschikt voor dames die écht serieus met hun sport bezig zijn.

  1. <
  2. >
  3. 1
  4. PrijsFilter
  1. <Meer weergeven
  2. >Meer weergeven
  3. 1

Verfijn resultaten

1 product

Mizuno Wave Paradox is een antipronatie hardloopschoen voor de serieuze runningladies!

 

Mizuno Wave Paradox voor dames voelt als een echte wedstrijdschoen, maar heeft de steun en souplesse die je verwacht van een roadschoen. Geschikt voor medium tot zwaar overpronerende hardloopsters die niet langer een blok aan hun been wensen maar als een echte atlete prestaties willen leveren.

 

Waarom Mizuno Wave Paradox dames hardloopschoenen kiezen?

Je wilt het beste voor je voeten en ze beschermen tegen het harde asfalt? Alle door Mizuno ontwikkelde technologieen komen samen in de toplevel Paradox. Met de nieuwste Mizuno Wave technologie in de Paradox krijg je een stevige ondersteuning van de voeten en enkels. De balans komt onder andere uit het veerkrachtige frame en DynamotionFit. De ap+ en U4icX gecombineerde tussenzool zorgen voor comfortabele demping. Het AIRmesh materiaal in het bovenwerk geeft een dusdanig ademend vermogen dat je voeten fris blijven!

 

De Wave Paradox 5  dames verkleint het contrast tussen maximale ondersteuning enerzijds en een lichtgewicht schoen anderzijds op een perfecte manier. Met het ontwikkelen van een ondersteunende schoen die lichter is, levert Mizuno overpronerende lopers de ondersteuning die ze nodig hebben. Daarnaast biedt deze schoen ze tegelijkertijd de mogelijkheid om het plezier en de voordelen te ervaren die lichtgewicht schoenen met zich meebrengen.

 

Mizuno Wave Paradox dames is dat een geschikte hardloopschoen voor mij?

Als je twijfelt of de Paradox een geschikte hardloopschoen is voor je, doe dan deze betrouwbare online schoenentest. Heb je aan de hand van de uitslag nog vragen? Bel, mail of whatsapp met onze deskundige schoenenadviseurs, zij staan je graag te woord!

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.