Saucony hardloopschoenen

 1. <
 2. >
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. 4
 7. 5
 8. PrijsFilter
 1. <Meer weergeven
 2. >Meer weergeven
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. 4
 7. 5

Verfijn resultaten

80 producten
Geslacht
Geslacht
Producttype
Prijs
Maat
Meer maten »
Kleur
Meer kleuren »

Saucony

Saucony is als merk in 1910 opgericht onder de naam A.R. Hyde & Sons door de Russische immigrant Cobbler Abraham Hyde in Cambridge Amerika. De merknaam Saucony is genoemd naar de Saucon River in Pennsylvania en werd pas officieel gebruikt als naam in 1998. Het is een Amerikaans bedrijf van sportschoenen en sportkleding en in Europa vooral bekend in de atletiekwereld.


Saucony hardloopschoenen

Sinds de begin jaren negentig gebruikt Saucony het GRID systeem als demping voor de schoenen. Een wafelachtige structuur in de zool zorgt voor extra stabilisatie en demping. Het extreem dempende Powergrid is hier nog steeds een afgeleide van. In 2010 was Saucony absolute voorloper op het globaal introduceren van een minimalistische runningschoen wat een ware kentering in de hardloopwereld teweeg heeft gebracht. Saucony zal de komende jaren zijn positie als koploper in dit segment door innovatieve vernieuwingen alleen maar verder uitbouwen. Bekende Saucony hardloopschoenen zijn de Saucony Triumph ISO, Saucony Guide en de Saucony Omni.


Saucony EVERUN

De nieuwste innovatie van Saucony is de EVERUN. Dit is een 'topsole' constructie waardoor je meer demping en reactiviteit ervaart. Everun is betere demping, direct onder de voet. Bekijk de Saucony Everun hardloopschoenen collectie.

Bij hardloopaanbiedingen.nl kun je een ruim assortiment Saucony hardloopschoenen voor heren en dames vinden. Voor meer informatie vraag onze klantenservice of kijk op: www.saucony.com
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.