Saucony echelon 7 heren

2 resultaten |

Saucony Echelon 7 voor heren is een zeer stabiele neutrale hardloopschoen, geschikt voor de zwaardere loper. Meer weten? Lees verder voor meer informatie

 1. Filters
 1. 1

Terug naar boven

 

De Saucony Echelon 7 heren heeft een breder platform/basis dan een traditionele hardloopschoen voor een ondersteunende pasvorm met voldoende ruimte om speciale inlegzolen te accommoderen. In de Echelon 7 heren is gebruik gemaakt van het vernieuwde FOUNDATION platform waardoor de heren Echelon 7 een comfortabele en mee verende pasvorm geeft.

ArchLock™ systeem voor een aansluitende en ondersteunende pasvorm in de middenvoet. Het verschil in hoogte tussen de hak en teen is bij de Saucony Echelon net als de overige modellen verlaagd van 12 naar 8 MM, voor een gebalanceerde, efficiëntere en betere pas tijdens het afwikkelen. Zo wordt de belasting op heupen, knieën en enkels aanzienlijk verminderd. De afgeronde hak zorgt voor een nog soepelere afwikkeling. De EVERUN topsole constructie genereert een ongekend comfort en EVER lasting demping.

Deze zeer stabiele neutrale hardloopschoen voor heren is speciaal ontwikkeld voor de zware neutrale loper die erg veel waarde hecht aan de optimale combinatie tussen stabiliteit en demping.

 

Saucony Echelon 7 heren is een neutrale stevige hardloopschoen, die stabiliteit en ondersteuning geeft om het lichaam blessurevrij te houden.

 

Ben je een beginnende hardloper en wil je door middel  van hardlopen en afvallen een betere levensstijl creëren? Lees onze 10 tips over afvallen en hardlopen Wil je meer weten? Bel dan met de deskundige klantenservice: 0182- 61 46 00 of  06-25269966 of mail naar: klantenservice@hardloopaanbiedingen.nl.

 

Technische specificaties Saucony Echelon 7 heren:

 • Neutrale hardloopschoen
 • Geschikt voor de weg/baan
 • 8 mm (19 mm voorvoet, 27 mm hak)
 • Arch-Lock, Saucony systeem voor een stabiele en comfortabele pasvorm in de middenvoet
 • SAUC-FIT voor een persoonlijke en dynamische pasvorm in de middenvoet
 • EVERUN topsole constructie voor een verbeterde teruggave van kinetische energie en continu demping tijdens het hardlopen
 • Heel Support Frame voor een vast pasvorm in de hak
 • FOUNDATION platvorm, speciaal voor dragers van orthesen
 • PU-inlegzool, zorgt voor beter grondcontact en extra demping
 • TRI-FLEX slijtzool geeft extra flexibiliteit bij het afrollen van de voet

 

Wil je de Echelon 7 heren even passen, dan mag dat uiteraard binnenshuis altijd. Zitten ze toch niet zo lekker of wil je een maatje groter proberen? Bel, mail of whatsapp dan met de klantenservice van hardloopaanbiedingen. Ruilen en retourneren is gratis via het antwoordnummer, kijk ook hier voor de ruil- en retourvoorwaarden.

 

Blessurevrij hardlopen, dat willen we toch allemaal?

 

Terug naar boven

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.