Saucony guide 14

3 resultaten |

Saucony Guide 14, nieuwste versie van deze corrigerende hardloopschoenen is er! Meer info

Saucony Triumph 17

 

  1. Filters
  1. 1

Terug naar boven

 

De Guide 14 is een lichte en soepele anti-pronatieschoen voor dames en heren die van reactiviteit houden!

 

Saucony Guide 14 heeft een verbeterde pasvorm in de hak gekregen vs de Guide 13 versie. Volgens de laatste review Saucony Guide 14 is dit een prettige verbetering. De schoenen voelen algeheel nog lichter aan de voeten. 

 

Saucony Guide 14 en voorvoetlanding

Met de 8mm heeldrop blijft deze corrigerende hardloopschoen een uitstekend model voor voorvoet of midvoet landers. Heb je wat extra steun nodig omdat je zwakke enkels hebt en land je op de voorvoet? dan is de Saucony Guide 14 wellicht de perfecte runningshoe voor jou!

 

Gewicht: Heren 298 g (10,5 oz) | Dames 266 g (9,4 oz)
Demping: PWRRUN
Offset: 8 mm (32,5 mm/24,5 mm)
Categorie: Gestructureerde demping

 

Demping Saucony Guide 14

De nieuwe Saucony Guide 14 heeft PWRRUN demping en biedt precies de juiste hoeveelheid demping en reactiviteit. Zo kun je net zo veel kilometers maken als je zelf wilt.

 

Het nieuw geformuleerde PWRRUN-foam biedt een ongekende zachtheid en comfort. Hierdoor heb je het gevoel om op wolken te lopen.

 

Vloeiende stabiliteit

Een nieuw Guidance Frame van TPU zorgt voor een soepele geleiding door je natuurlijke afwikkeling voor de meest vloeiende loopervaring tot nu toe. Dit tonale mediale TPU-begeleidend frame en 3D-gevormde fascia in het bovenwerk bieden een hoge mate van stabiliteit in alle voetvormen.

 

Saucony Guide 14 heren

FORMFIT omsluit de voet alsof het speciaal voor jouw voet gemaakt is. Dit maakt deze Saucony Guide 14 een zeer comfortabele schoen voor veel verschillende voettypes. Geschikt voor  heren die extra ondersteuning nodig hebben maar vrij willen bewegen.

 

Saucony Guide 14 dames

FORMFIT omsluit de damesvoet alsof het speciaal voor jouw voet gemaakt is. Dit maakt deze Saucony Guide 14 een zeer comfortabele schoen voor veel verschillende voettypes. Geschikt voor  heren die extra ondersteuning nodig hebben maar vrij willen bewegen.

 

Wat is het FORMFIT van SAUCONY?

Bij Saucony hebben ze het FORMFIT principe verder uitgebereid met een aangepast voetbed wat zich aanpast aan elk drukpunt. Het is een samenspel tussen diverse gespecialiseerde technieken zoals 3D geprinte overlays, super zacht Jaquard mesh en een voorgevormde hielkap die zich aanpast aan jouw specifieke voetvorm. Het resultaat is een ongekend comfortabele pasvorm die samensmelt met jouw voet zodat jij je kan focussen op de afstand voor je!

 

FORMFIT TRIUMPH 17

 

FORMFIT bestaat uit de volgende onderdelen:

 

  • Hielkap met foam 
  • Tong/lip met foam
  • Voering
  • Leest vorm
  • Topzool
  • Voetbed contour
  • Productie proces

 

Door gebruik van het nieuwe PWRRUN+ materiaal in de topzool en PWRRUN in de middenzool ervaar je een zeer goede demping met een ongekend hoge reactiviteit. Zo kun je letterlijk blijven hardlopen tot je echt niet meer kan!

 

Saucony Guide 14 test

Geschikt voor de voet die tijdens het hardlopen licht tot medium over-proneert. Door gebruik van het nieuwe TPU Guidance Frame wordt het overmatig naar binnen kantelen van de voet in de standfase effectief en voldoende afgeremd. En dit zonder een overdaad aan correctie te ervaren.

 

Terug naar boven

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.