Saucony kinvara

Saucony kinvara hardloopschoenen helpen je bij het behalen van je PR, wil je weten hoe? kijk dan snel verder onderaan deze pagina...

  1. <
  2. >
  3. 1
  4. PrijsFilter
  1. <Meer weergeven
  2. >Meer weergeven
  3. 1

Verfijn resultaten

4 producten
Geslacht
Geslacht
Prijs
Maat EU
Meer maten »
Maat US
Meer maten »
Kleur

Saucony Kinvara, een natural runningshoe die gemaakt is voor het lopen van de snelle tempo's..

Als je op zoek bent naar zo'n hardloopschoen dan hoef je niet verder te zoeken. Met een heeldrop van 4 mm en het lichte gewicht is de Kinvara al enkele jaren geliefd onder de snellere dames en heren onder ons.
Een natural runningschoen voor de weg of trainingsbaan die comfortabel en licht is maar ook zeker voldoende doet ter ondersteuning van de voeten. Bekijk ook het volledige assortiment natural running/wedstrijdschoenen van de andere merken zoals bijvoorbeeld Asics.
 

Naast het dragen van stabiele schoenen voor die langere trainingen en duurlopen is een Saucony Kinvara prima om er naast te hebben. Met deze schoen kun je afwisselen tussen de lange afstanden en het snellere werk om zo optimale trainingsdoeleinden te bereiken.

 

Saucony Kinvara is met name geschikt voor hardlopers die een getraind zijn en de juiste looptechniek bezitten. Met de juiste techniek voor een 4mmschoen, bijvoorbeeld mid- en voorvoetlanding, kunnen de meeste lopers op deze schoenen echt PR's lopen. De pasvorm van de Kinvara is gemiddeld te noemen, bijna iedere soort voet past er prima in. Heb je erg smalle voeten dan zal deze schoen wat gaan rimpelen in het bovenwerk.

 

Voor meer informatie over Saucony Kinvara kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn allen deskundige verkoopadviseurs en hebben jarenlang Saucony Kinvara's aangemeten aan de betere atleten in een hardloopspeciaalzaak.

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.