Saucony triumph dames

5 resultaten |

Saucony Triumph dames, toplevel loopschoenen in het neutrale segment. Geschikt voor beginners én lange afstandlopers!  Lees verder voor meer informatie

  1. Filters
  1. 1

Terug naar boven

 

De Saucony Triumph dames heeft ultieme stabiliteit en demping door de vlakke leest.

 

Voor de serieuze hardloopsters die snakken naar de meest verende hardloopschoenen. Vanwege de zachte vering en stabiliteit geschikt voor beginnende loopsters. Loop je langere afstanden? dan ben je ook zeker gebaat bij de Saucony Triumph door onder andere het sublieme draagcomfort.

 

Het PWRRUN+ dempend materiaal in de zool is sinds 2019 hét nieuwste op het gebied van demping bij Saucony. Een firma met meer dan 120 jaar ervaring in hardloopschoenen.

  • 3x meer duurzaam en 3x minder temperatuurgevoelig dan traditionele EVA demping
  • 2x zo flexibel als EVA demping
  • 25% lichter en absorbeert 5% meer energie

 

Voel het wegdek onder je voeten vandaan glijden en tackle hiermee de meeste afstanden met deze dempende neutrale hardloopschoenen. De Saucony Triumph dames voelt licht maar levert nauwelijks in aan stabiliteit en steun. De vlakke leest/zool en daarmee grote vlak om op te landen zorgen voor stabiliteit van de romp tijdens de landing. Kijk ook eens naar het volledige assortiment Saucony neutrale hardloopschoenen voor dames.

 

Hardloopsters die onderproneren of supineren zullen ook zeker voordeel hebben aan de Triumph. De lage heeldrop van 8mm en de dikke dempende beschermlaag onder de voorvoet geven met name voorvoetlandsters veel steun en zachtheid. De Triumph hardloopschoenen zijn vaak in meerdere kleuren verkrijgbaar op hardloopaanbiedingen.nl. Oudere modellen en kleuren worden aangeboden met hoge kortingen, soms tot wel 50%!

 

Twijfel niet langer over het online kopen van Saucony Triumph dames!

 

Wat zijn dan zoal de voordelen?:

  • professioneel advies: medewerkers bij hardloopaanbiedingen zijn allen hardlopers en verkoopadviseurs
  • snelle levering: vandaag besteld, morgen in huis ( *mits op voorraad en voor 15.00 uur besteld)
  • veel keuze: meer dan in een hardloopwinkel
  • gratis passen: ( binnenshuis passen en uitproberen mag altijd!)
  • gratis ruilen en retourneren

 

Om erachter te komen welke hardloopschoenen bij jouw passen of wat de opvolger van je huidige Saucony schoenen is kun je gebruik maken van onze gratis ShoeAdvisor. Doe nu direct deze online test.

 

Heb je persoonlijk advies nodig en vraag je je af hoe hardloopaanbiedingen hierin advies kan geven? Bel dan met de deskundige klantenservice: 0182- 61 46 00 of  06-25269966 of mail naar: klantenservice@hardloopaanbiedingen.nl

 

Run for good!

 

Terug naar boven

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.