Brooks Divide

23 resultaten |

De BROOKS Divide is de trailrunning hardloopschoen van dit moment. Geschikt voor elke omstandigheid in elk weertype. Meer weten?

  1. Filters
  1. Volgende Pagina
  2. 1
  3. 2
  4. >

Terug naar boven

 

Over een heuvel, door een dal, wanneer je het stoffige pad trotseert, doe dit dan in de nieuwe Brooks Dvide.

De zool is gemaakt van TrailTrack rubber, dat klinkt natuurlijk al freak’n awesome en dat is het ook, als het gaat om het beschermen van je voet en geven van tractie op zowel natte als droge ondergrond.

De volledige en gesegmenteerde Brooks Crash pad in de zool garandeert een optimaal grondcontact (grip) van landing- naar afzetfase.

Het unieke BioMoGo DNA dempingsmateriaal geneert aanpasbare demping en een sublieme reactiviteit precies wanneer je het nodig hebt.

 

Technische informatie:

  • 8 mm heeldrop
  • 292 gram (heren) 26 gram (dames)
  • BioMoGo DNA tussenzool voor unieke demping bij elke stap
  • Trail specifieke slijtzool
  • 3D rubber print Mud Guard voor extra protectie tegen trail puin

 

Wil je weten welke trailrun schoen het beste bij jou past?

Dat is en blijft een kwestie van passen, kijk in ieder geval goed naar voor wat voor type trailrunning je de schoenen gaat gebruiken. Loop je voornamelijk door het bos of over redelijk harde paden. Dan kun je prima uit de voeten met een wat soepelere trailrunningschoen. Loop je obstacle en mudruns dan kan een waterdicht bovenwerk een uitkomst zijn en heb je veel baat bij een grof noppenprofiel.

 

Hoe onderhoud ik mijn TRAILRUN hardloopschoenen?

Trailrunning schoenen kunnen niet in de wasmachine. Het wasmiddel en de hoge temperatuur zorgen voor uitdroging van de zool en daarmee verlies je demping tijdens het hardlopen. Hierdoor zal de schoen minder gaan werken en zijn ultieme zachtheid en vering kwijtraken. Trailrun schoenen kun je het beste een beetje afspoelen onder de kraan met lauwwarm water en een borsteltje voor verwijdering van het vuil. Zet ze te drogen op de mat, niet bij of op een verwarming, en haal eventueel het zooltje er uit.

 

Heb je na het lezen van deze tekst toch nog vragen(kan bijna niet anders;) bel of mail even naar de klantenservice of stuur een whatsappbericht

 

Terug naar boven

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.