Saucony trailrun schoenen

SAUCONY trailrun schoenen zijn zeker geen onbekende in de Trailrunnuing. De ideale mix tussen demping en tractie .wil je meer weten klik hier!

  1. <
  2. >
  3. 1
  4. PrijsFilter
  1. <Meer weergeven
  2. >Meer weergeven
  3. 1

Verfijn resultaten

2 producten
Geslacht
Geslacht
Prijs
Maat EU
Maat US
Populaire hits

Terug naar boven

 

SAUCONY Trailrun schoenen zijn gemaakt voor het echte outdoor werk. Met 6MM tractienoppen, ISOFIT dynamic upper en een External suppport frame voor de benodigde stabiliteit.

Je kunt er vanuit gaan dat je met een trailrunning schoen van SUACONY de juiste gear hebt te pakken om je trails tot een succes te maken.

 

Een neutrale of antipronatie trailschoen?

Bij het hardlopen op een steeds veranderende en ongelijke ondergrond is er er van nature geen sprake van overproneren (overmatig naar binnen kantelen van de voet). Elke stap is immers anders, blessures als gevolg van overmatig proneren komen dan ook alleen voor op een verharde ondergrond waar er herhaaldelijk te veel belasting aan een zijde kan ontstaan door bijvoorbeeld overpronatie.

 

Wil je weten welke trailrun schoen het beste bij jou past?

Dat is en blijft een kwestie van passen, kijk in ieder geval goed naar voor wat voor type trailrunning je de schoenen gaat gebruiken. Loop je voornamelijk door het bos of over redelijk harde paden. Dan kun je prima uit de voeten met een wat soepelere trailrunningschoen. Loop je obstacle en mudruns dan kan een waterdicht bovenwerk een uitkomst zijn en heb je veel baat bij een grof noppenprofiel.

 

Hoe onderhoud ik mijn TRAILRUN hardloopschoenen?

Trailrunning schoenen kunnen niet in de wasmachine. Het wasmiddel en de hoge temperatuur zorgen voor uitdroging van de zool en daarmee verlies je demping tijdens het hardlopen. Hierdoor zal de schoen minder gaan werken en zijn ultieme zachtheid en vering kwijtraken. Trailrun schoenen kun je het beste een beetje afspoelen onder de kraan met lauwwarm water en een borsteltje voor verwijdering van het vuil. Zet ze te drogen op de mat, niet bij of op een verwarming, en haal eventueel het zooltje er uit.

 

Heb je na het lezen van deze tekst toch nog vragen(kan bijna niet anders;) bel of mail even naar de klantenservice of stuur een whatsappbericht

 

Terug naar boven

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.