Trailrunning schoenen

  1. <
  2. >
  3. 1
  4. PrijsFilter
  1. <Meer weergeven
  2. >Meer weergeven
  3. 1

Verfijn resultaten

16 producten
Geslacht
Geslacht
Merk
Prijs
Maat
Meer maten »
Kleur
Meer kleuren »

TRAILRUNNING - OFF ROAD - OBSTACLE (MUD) RUN


Trailrunning - off road
Trailrunning is een tak van de hardloopsport die inmiddels zeer populair is. Hardlopen op onherbergzaam terrein en het uiterste van je lichaam vergen zijn belangrijke eigenschappen van trail running. Voor het lopen op een ruwe ondergrond zoals stenen, takken, bos en rotsen heb je een hardloopschoen nodig met een extra harde zool en diep profiel (voor de grip). Ook het bovenwerk van de trail hardloopschoen dient waterdicht/waterafstotend en stevig/beschermend te zijn.

Obstacle (mud) run
Een obstacle (mud) run is ook een vorm van off road hardlopen. Bij trailrunning loop je vaak door (smalle) bos- en bergpaadjes en over rotsen en beekjes als natuurlijke hindernissen. Bij Obstacle (mud) runs gaat het parcours ook door de natuur, bijvoorbeeld een recreatiegebied of oud-militair oefenterrein. De hindernissen/obstacles bestaan bijvoorbeeld uit kruipen door de modder (mud crawlen), modder loopgraven (trenches), monkeybars en klimwanden.

Trail hardloopschoenen
Het assortiment trail runningshoes bij Hardloopaanbiedingen.nl wordt samengesteld door ervaren runners die weten wat je van een schoen kunt eisen. De merken Asics en Mizuno hebben een goede trailcollectie en zijn gespecialiseerd in running.
Voor vragen kun je altijd de klantenservice van Hardloopaanbiedingen.nl benaderen, wij staan je graag te woord.
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.