HOE DENKEN KLANTEN OVER HARDLOOPAANBIEDINGEN.NL?

Met een 9.4 uit 10 durven wij wel te zeggen dat onze klanten zeer tevreden zijn met onze service.
Kijk gerust eens rond op ons review account bij Kiyoh. Klik hiervoor op een onderstaande review. 

Tip van Frankie, selecteer de slechte reviews dan zie je direct dat Hardloopaanbiedingen.nl klantenservice op nummer 1 heeft staan!

 


 

HLA KEURMERK WAT BETEKENT DIT?

 


 

Het HLA keurmerk is een manier van Hardloopaanbiedingen.nl om hardlopers en hardloopsters in 1 keer het volgende duidelijk te maken:

 • Wie is Hardloopaanbiedingen.nl?
 • Is Hardloopaanbiedingen.nl veilig en betrouwbaar?
 • HLA garantie wat is dat?
 • Hoe denken andere lopers en loopsters over Hardloopaanbiedingen.nl?

 


WIE IS HARDLOOPAANBIEDINGEN.NL?

Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstel ronde. Hardloopaanbiedingen.nl is namelijk niet een pand, of een webshop...nee Hardloopaanbiedingen.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé online hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 2003) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in de hardloopbranche, maar wij zijn ook Frank, Carola, Michael, Stefan, Eva en Henri. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een webshop te maken heeft.

Wil je iets meer weten over een bepaalde HLA-er klik dan op zijn of haar foto.

Eva | Hardloopaanbiedingen.nl      Frank | Hardloopaanbiedingen.nl

Mike | Hardloopaanbiedingen.nl      Stefan | Hardloopaanbiedingen.nl

Yanou | Hardloopaanbiedingen.nl      Henri | Hardloopaanbiedingen.nl

 


IS HARDLOOPAANBIEDINGEN.NL VEILIG EN TE VERTROUWEN?

Natuurlijk is het antwoord op deze vraag JA! Maar wij begrijpen dat dit eerder wordt aangenomen als dit wordt gecontroleerd door een betrouwbaar keurmerk. Daarom is Hardloopaanbiedingen.nl lid van Webshop Keurmerk. Webshop keurmerk is een onafhankelijke derde partij welke jaarlijks en volgens de geldende wettelijke regels het lidmaatschap van Hardloopaanbiedingen.nl keurt. Klik op het logo om het lidmaatschap van Hardloopaanbiedingen.nl te verifiëren.

Onze vermelding op https://www.keurmerk.info

Webshop keurmerk garandeert hiermee dat er wordt besteld en betaald over een beveiligde verbinding. Bij eventuele geschillen 
(in 15 jaar nog niet meegemaakt) kan een onafhankelijke derde partij worden ingeschakeld.

 


HLA GARANTIE WAT IS DAT?

De HLA garantie betekent het volgende:

 • veilig en betrouwbaar bestellen
 • hardloopaanbiedingen.nl is lid van een onafhankelijk keurmerk
 • producten zijn altijd nieuw en origineel
 • retour sturen is ALTIJD GRATIS vanuit NL
 • van ma tot vrij voor 15.00 besteld is de volgende dag in huis (indien op voorraad)
 • vanaf € 50,- krijg je een GRATIS artikel
 • vanaf € 100,- GRATIS verzending OF een GRATIS artikel

 


 

Hoi, ik ben Frankie van hardloopaanbiedingen.nl en ik ben 41 jaar.

Ik werk al 12 jaar bij de leukste webshop van Nederland. De afgelopen 25 jaar ben ik werkzaam geweest in de sport. Mijn ervaring is breed: van het runnen van een winkelafdeling tot het vertegenwoordigen van een groot running merk (ASICS). Sport heeft mij altijd enorm geboeid, de sportmarkt is continu in beweging en deze wordt gedreven door een constante vooruitgang. Hierdoor verveelt het eigenlijk nooit. Persoonlijk ben ik altijd erg geïnteresseerd in alles wat met gadgets, computers en techniek te maken heeft. Het runnen van een webshop met alles op het gebied van hardlopen was voor mij dan ook de ideale combinatie van deze 2 werelden. Het leukste vind ik de afwisseling in mijn werk, het ene moment bezig zijn met een complex vraagstuk over SEO, SEA of website optimalisatie en het andere moment je collega het snot uit zijn ogen zien wrijven na een blooper in een productreview filmpje voor op social media. 

Sporten doe ik graag en veel, ik loop altijd 3x in de week hard en 1 a 2 keer in de week zwem ik baantjes. Ik ben getrouwd met een hele knappe vrouw en heb dan ook 2 prachtige dochters (de mooiste als je het mij vraagt). Daarnaast speel ik in een band (als drummert) en ben ik actief op de school van mijn dochters als lid van de OR.

Een druk baasje, maar nooit te druk om een klant van deskundig advies te voorzien! 

Dus heb je een specifieke vraag over hardlopen? Vraag het mij of mijn collega Yanouk.

Grtjs, Frank

terug naar wie is hardloopaanbiedingen.nl?

 


 

Hoi, ik ben Yanouk en ik ben 19 jaar.

In tegenstelling tot de rest werk ik hier nog niet zo lang, namelijk pas een aantal maanden.

Lang voordat ik hier kwam werken werd ik altijd op sleep touw genomen door mijn vader om mee te gaan hardlopen. Kennelijk was dit niet mijn grootste talent, aangezien ze me daarna maar een pony hebben gegeven. Ondanks dat ik geen hardloper meer ben, ren ik nu regelmatig achter mijn paarden aan. Als ik daarnaast nog vrije tijd over heb, vindt ik het leuk om te winkelen, stadjes te bezoeken en een drankje te doen met vriendinnen.

Bij Hardloopaanbiedingen ben ik verantwoordelijk voor de klantenservice. Dus heb je een vraag, een opmerking of een klacht, dan kan je bij mij terecht.

Veel loopplezier!!

terug naar wie is hardloopaanbiedingen.nl?

 


 

Als jij je afvraagt wie er achter de schermen van de Facebookpagina van Hardloopaanbiedingen zit en van wie je wekelijks een vervelende nieuwsbrief van ontvangt? Dat ben ik: Michael.

Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Hardloopaanbiedingen als grafisch designer, maar pak ook tijdens drukke periodes je pakketje in. 

Voor het tijdperk Hardloopaanbiedingen was ik geen hardloper. Ik heb gevoetbald, gejudood en getennist. Ook ben ik met al deze sporten gestopt. Ik was te fanatiek. Met voetbal was ik een echte Jaap Stam. Kwam je langs mij? Dan mocht je het gras proeven. In die tijd moest je nog betalen voor een gele of rode kaart en omdat ik mijn zuurverdiende krantenwijk loon niet wilde afstaan aan alle kaarten die ik ontving waren het mijn ouders die zeiden: jongen zoek maar wat anders. Judo; Ik was ook geen echte Judoka maar meer een jonge Rico Verhoeven. Ik kwam nooit verder dan een gele band omdat ik de regels niet helemaal in acht nam. Tennissen… ik gaf meer geld uit aan nieuwe rackets (omdat ik graag mijn rackets uit frustratie als heipaal gebruikte) dan aan het lesgeld. Kortom: geen succesvolle sportachtergrond. Totdat ik bij Hardloopaanbiedingen ging werken. Ik weet nog de eerste week dat een collega van zijn huis naar werk is gaan hardlopen. 12km, Ik dacht: die is gek! Maar uiteindelijk kreeg ik ook het bekende hardloopvirus te pakken en heb ik al aardig wat medailles in de kast hangen.

Soms fanatiek, soms lekker lui maar dat is het fijne aan hardlopen! Je loopt je eigen weg, bepaalt je eigen tempo en kiest je eigen route. 

Grtjs, Michael

terug naar wie is hardloopaanbiedingen.nl?

 


 

Hoi, ik ben Stefan en ik ben 29 jaar oud.

Ik werk inmiddels al 5 jaar bij de leukste webshop van Nederland.

Voordat ik hier kwam werken had ik nog eigenlijk helemaal niets met hardlopen. Maar als snel veranderde dat en liep ook ik mijn eerste rondje. En omdat ik al heel mijn leven voetbal ging dat me eigenlijk best gemakkelijk af. Ik vind het wel lastig te combineren met voetbal en daarom hou ik het eigenlijk altijd bij een rondje tussen de 5 en 10 kilometer. Een droom van mij is wel om ooit een keer een hele marathon te lopen. 

Ik ben bij hardloopaanbiedingen.nl verantwoordelijk voor het logistieke proces, dus als je besluit om een order te plaatsen zal ik deze met veel liefde inpakken en naar je opsturen. Dit gaat eigenlijk altijd zonder pakfouten:) maar heel af en toe (vooral na carnaval en andere feestjes) maak ik weleens een foutje, dit los ik dan wel altijd persoonlijk op. Nou er zijn inmiddels weer wat orders binnen dus ik ga snel weer aan het werk!

De mazzel…Grtjs, Stefan

terug naar wie is hardloopaanbiedingen.nl?


 

 

Hoi ik ben Eva en ik word heel vaak 35 geschat;)

Gelukkig getrouwd met de man die alles betaald en ik heb twee dochters. Ik ben ook nog de zus van Frankie (en dat is soms best vermoeiend). Hardlopen is al jaren mijn hobby en sport, kortere afstanden zoals 10 km liggen mij het best. Hardlooptrainingen en gezellig met vrienden meedoen aan lokale loopjes vind ik het leukst aan hardlopen want langere afstanden vind ik saai en mijn kuiten gaan dan protesteren. 

Iedere maandagmorgen train ik al jarenlang met een groep van 20 man bij een trainster in de polder, intervaltraining en oefeningen die ervoor zorgen dat ik blessurevrij blijf.

Andere hobby’s zijn: winkelen, koken, borrelen met vriendinnen en skiën.
Ik hou van afwisseling in mijn werk en pak graag projecten op. Sinds de opstart van het bedrijf doe ik de financiële administratie en verder alles wat op mijn pad komt aan werkzaamheden, zoals marketing en promotie, invoeren nieuwe producten, inkoop- en verkoop.

Grtjs, Eva

terug naar wie is hardloopaanbiedingen.nl?

 


 

 

Mijn naam is Henri Jansen, 52 jaar, heel gelukkig samen met Eva, trotse vader van 2 mooie, lieve dochters van 15 en 19 jaar en sinds 2004 verantwoordelijk voor de betalingen van alle facturen;).

Op wat latere leeftijd begonnen met ondernemen en nog geen dag spijt gehad van dit avontuur. Mijn roots liggen bij het sportmerk ASICS, waar ik bijna 8 jaar in dienst ben geweest. Daarna voor een hardloopketen 4 jaar lang de inkoop gedaan. Daarmee was de basis gelegd om samen met Eva de stoute (hardloop) schoenen aan te trekken om zelf te gaan ondernemen.

Na het voetbal, het loopvirus te pakken gekregen en in 1998 mijn eerste marathon gelopen en vele halve marathons en 10 kilometers. Door een onwillige knie een tijdje uit de running geweest, maar nu weer in training voor een halve marathon.

Ben zeker niet de allersnelste loper, maar kan erg genieten van de natuur en omgeving tijdens mijn dagelijkse rondje.

Ik ben ook ongelooflijk trots op mijn (kleine) team, wat wij de afgelopen 14 jaar voor elkaar hebben gekregen. Een zeer solide onderneming opgebouwd, waarin onze klant centraal staat.

Heel veel loopplezier toegewenst!

Hoe hard of welke afstand je ook loopt, maakt niet uit als je er maar van GENIET!!

Groet, Henri

terug naar wie is hardloopaanbiedingen.nl?


 
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.