LedLenser

Verfijn resultaten

6 producten
Prijs
Kleur
Hoofdlampen   van LedLenser de nieuw standaard innovatieve, trendy hoofdlampen voor de sporter. Leuk, kleurrijk, dynamisch, trendy en ultralicht. Natuurlijk vind je deze hoofd lampen als eerste bij www.hardloopaanbiedingen.nl

De LED LENSER NEO is een moderne, innovatieve hoofdlamp met extreem laag gewicht en een overtuigende helderheid. Hij is door zijn coole NEON-kleurenconcept een echte trendsetter, die leuk is en absoluut overeenkomt met de actuele sportmode.

LED LENSER® SEO staat voor jonge, spannende hoofdlampen in heldere kleuren, een cool design en een uitmuntende verlichtingspower. Perfect voor iedereen die actief, sportief en zelfverzekerd is en kiest voor een eigen no-nonsense stijl. Naast de vorm en kleuren, maken deze lampen ook het verschil dankzij hun lage gewicht en innovatieve functies, zoals de OptiSense Technology van de LED LENSER® SEO 7R. Een LED LENSER® SEO is zo kleurrijk en uniek als iedereen die hem wil gebruiken: voor ieder wat wils in kleur, functies en prijs.

 
Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt cookies, zo kunnen we je nog beter helpen. Als je surft op hardloopaanbiedingen.nl dan ga je akkoord met deze cookies.