1. <
  2. >
  3. 1
  4. Filter
  1. <Meer weergeven
  2. >Meer weergeven
  3. 1

Verfijn resultaten

2 producten
Geslacht
Prijs
Maat
Kleur
Het nieuwste Amerikaans merk van sportbeha's is Moving Comfort, opgericht en onder leiding van 2 vrouwen. Zij streven naar het ontwerpen en maken van de ultieme sportbeha's die vrouwen inspireren om fit te worden en te blijven, gezond te zijn en het bereiken van hun persoonlijke doelstellingen. Door deze toewijding van voortdurend ontwikkelen en evalueren beschikt Moving Comfort over enkele van de meest technologische geavanceerde vrouw-specifieke sportbeha's op de markt.
Daarnaast werkt Moving Comfort samen met het team van Progressive Sport Technologies op de Britse Loughborough University in de voortdurende zoektocht naar de best mogelijke sportbeha's. Deze samenwerking en het uitgebreid testen en analyseren van hun huidige assortiment en sportbeha's in ontwikkeling  zorgt ervoor dat de best mogelijke beha's worden gerealiseerd en geeft waardevolle inzichten voor toekomstige beha ontwikkelingen. Hetgeen Moving Comfort in staat stelt om de meest innovatieve, ondersteunende en comfortabele sportbeha's te blijven creëren in de markt.
Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt cookies, zo kunnen we je nog beter helpen. Als je surft op hardloopaanbiedingen.nl dan ga je akkoord met deze cookies.