Recovery footwear

13 resultaten |

Recovery footwear is speciaal gemaakt om het herstel na het hardlopen te bevorderen. Wil je meer weten? Lees hier verder!

  1. Filters
  1. 1

Terug naar boven

 

 

Wat is recovery footwear en waarom heb ik dit nodig?

Herstel slippers is een nieuwe categorie slippers en schoenen specifiek gemaakt voor het helpen van herstellen na een intensieve workout.

 

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat het gebruik van recovery slippers of OOfos slippers direct na je trainingssessie een positief effect heeft. Je lichaam wordt sterker en beter door goed te herstellen na een belasting.

 

Wanneer draag je recovery footwear?

Zodra je klaar bent met sporten, trek je je zwetende gympjes uit en schuif je je vermoeide voeten in een paar zachte herstelslippers. Draag ze een uurtje of 2 in en om het huis. Maar ook kun je ze prima direct na een hardloopwedstrijd aandoen. Niet alleen je voeten maar je gehele lichaam zal in een betere houding komen en sneller herstellen na het hardlopen.

 

Is het ook goed recovery footwear te dagen als dagelijks gebruik?

Ja zeker! Je kunt de recovery slippers prima dragen in huis, op de camping of in het zwembad. Zo ontstress je niet alleen je 'brain' maar ook je lichaam!

 

OOfos heeft niet voor niets recovery footwear gemaakt met een dicht bovenwerk. Ze zijn er in een klomp model, of als een echte schoen.

 

Welke merken recovery footwear zijn het meest gebruikt?

Op dit moment is er wat ons betreft maar 1 merk wat echte recovery footwear maakt en dit is OOfos. De slippers en schoenen van OOfos zijn speciaal ontwikkeld om te gebruiken als recovery footwear.

 

Door middel van onderzoek en een constante vernieuwing van producten is OOfos in Amerika inmiddels nummer 1 op het gebied van herstel footwear. Oofos heeft recovery footwear als 'core business'. Alle andere merken die recovery footwear maken doen dit erbij, hierdoor is er geen echte focus op 'recovery'.

 

OOfos recovery footwear

Hardloopaanbiedingen.nl heeft bij het introduceren van deze nieuwe categorie gekozen voor OOfos. In Amerika reeds een groot succes en vast onderdeel van het trainingsregime van veel topatleten en teams. OOfos slippers hebben zich bewezen als een serieuze speler in dit nieuwe segment. Met een duidelijke visie op vooruitgang, het continu verbeteren van de producten en comfort. Na het eenmaal dragen van een paar OOfos wil je niets anders meer! En waarom niet eigenlijk? Je voeten hebben het verdiend! 

 

De modellen van OOfos zijn er in 4 verschillende vormen:

 

  • het teenslipper model ofwel thong
  • het instapslipper model ook wel slide genoemd
  • het , een schoen zonder hiel gedeelte, gemakkelijk instappen en enige bescherming
  • , deze variant heeft een dicht bovenwerk en kan dus ook als schoen gedragen worden

 

Waarom OOfos recovery footwear?

  1. OOfoam absorbeert maar liefst 37% meer dan traditioneel EVA demping
  2. Vermindert stress aan pijnlijke voeten, knieën en rug
  3. Je voetboog wordt ondersteund door het gepatenteerde OOfos voetbed
  4. Een natuurlijke afwikkeling door het biomechanisch ontworpen OOfos voetbed

 

Demping in hardloopschoenen is ontwikkeld om ‘rebound’ en energie teruggave te creëren en je zo voorwaarts te stuwen. Het revolutionaire OOfoam doet precies het tegenovergestelde, dit bijzondere materiaal absorbeert maar liefst 37% meer met elke stap die je zet. Hierdoor herstellen je voeten aanzienlijk sneller.

 

Vermindert stress aan pijnlijke voeten, knieën en rug. Je voeten en gewrichten krijgen een pak slag op harde ondergronden. Als je na je run in een paar OOfos slippers glijdt krijgen je voeten en gewrichten direct ontspanning en tijd om te herstellen.

 

Je voetboog wordt ondersteund. In tegenstelling tot flip-flop's, badslippers, croqs of andere pantoffels, is het gepatenteerde OOfos voetbed ontworpen met een geweldige voetboog-ondersteuning. Deze unieke eigenschap verlicht direct de druk op de enkels, de knieën en zelfs de lage rug!

 

Maakt een natuurlijke afwikkeling mogelijk. Biomechanisch ontworpen OOfos recovery footwear buigt mee met de voet en de ondergrond. Het zachte, flexibele OOfoam materiaal maakt het mogelijk dat voeten afwikkelen op een natuurlijke manier.

 

Duurzaam OOfoam blijft zijn levensduur dempen.
Vocht- en bacterie-resistent gesloten cel foam(OOfoam) is machine wasbaar en geschikt voor onder de douche.

 

Zo licht dat ze letterlijk wegzweven. Feel the OOHHH !

 

Voor de volledige technische uitleg kijk hier!

 

Hardloopaanbieidingen.nl levert een ruime collectie OOfos modellen waaronder; OOlala, OOlala Slide, OOahh Sport , OOclog, OOmg en de OOriginal Thong voor zowel dames als heren.

 

Terug naar boven

Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.