Betalen


 

Op Hardloopaanbiedingen.nl kun je betalen via onderstaande veilige betaalmogelijkheden:

 

Vooruit betalen

Als je kiest voor betalen met iDEAL, Visa, Mastercard, Mister Cash, Overboeking of Fashioncheque vooraf dan loopt de betaling via onze payment provider: MultiSafepay. Je zult deze naam ook tegen komen op je bankafschrift. MultiSafepay is te herkennen aan dit logo:

 

 

Achteraf betalen

Als je kiest voor achteraf betalen dan loopt de betaling via Afterpay bv. Afterpay voert voor Hardloopaanbiedingen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product te betalen. Je betaalt dus het bedrag van deze factuur aan Afterpay nadat je de artikelen hebt ontvangen. Afterpay is te herkennen aan dit logo:

 

 


 

 

          

 

 


 

 

Betalen met iDEAL verloopt via MultiSafePay.

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

 

Zo werkt iDEAL:

 

 • Je bestelt een product in onze webshop.
 • Kies iDEAL als betaalmethode.
 • Bevestig definitief je bestelling.
 • Selecteer de bank waar je jouw bankzaken al online regelt.
 • Je komt direct in het bekende internetbankierprogramma van jouw bank.
 • De relevante gegevens van jouw aankoop zijn al automatisch ingevuld.
 • Op de voor jou bekende manier keur je de betaling goed.
 • Je ontvangt een betaalbevestiging van jouw bank en een orderbevestiging van Hardloopaanbiedingen.nl.
 • Je keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd.

 

 


 

AfterPay – Achteraf betalen via AfterPay

AfterPay voert voor Hardloopaanbiedingen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.

 

Je kunt bij vragen over de betaling of afwijzing altijd contact met AfterPay opnemen 020 7 230 270 of klantenservice@afterpay.nl.
Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website: www.afterpay.nl.

 

Zo werkt Acceptgiro via AfterPay:

 

 • Je bestelt een product in onze webshop.
 • Kies Acceptgiro via AfterPay als betaalmethode.
 • Lees de voorwaarden door en vul de gevraagde gegevens volledig in voor controle door AfterPay.
 • Bevestig definitief jouw bestelling.
 • Indien AfterPay uw aanvraag accepteert dan verschijnt op de bevestigingspagina de volgende tekst: Bedankt voor je bestelling. Je ontvangt een bevestiging in je mailbox.
 • Ongeveer 8 dagen na ontvangst van jouw bestelde product ontvang je een digitale acceptgiro via e-mail van AfterPay.
 • Je hebt dan 14 dagen de tijd om deze acceptgiro te betalen aan AfterPay.
 • Mocht je aanvraag onverhoopt niet worden geaccepteerd door AfterPay, dan wordt dit aangeven op de bevestigingspagina en kun je altijd kiezen voor een andere betaalwijze (iDEAL, Creditcard of Overboeking vooraf).
 • Je ontvangt altijd van Harloopaanbiedingen.nl een orderbevestiging via de e-mail (let op: dit is geen betaalbevestiging en geeft alleen aan dat jouw bestelling goed door ons is ontvangen).
 • Digitale acceptgiro via Afterpay is momenteel alleen geldig in Nederland.

 

 


 

Bankoverboeking / Bank Transfer

Betaling met bankoverboeking verloopt via MultiSafePay. Als je kiest voor overboeking vooraf, krijg je automatisch een e-mail met daarin de overboekingsgegevens. De overboekingen worden verzorgd door MultiSafepay.

 

 


 

 

Creditcard (VISA of Mastercard)

Betaling met creditcard verloopt via MultiSafepay. Je betaalt online het verschuldigde bedrag met behulp van uw MasterCard of VISA creditcard.
Jouw betaling wordt direct uitgevoerd en aan de webwinkel gemeld.

 

 


 

 

Mister Cash

Voor onze Belgische klanten. Betaling met MisterCash verloopt via MultiSafepay. Mister Cash is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Mister Cash.

 

 


 

Betalen met je Fashioncheque verloopt via MultiSafepay.

 

 1. Tijdens je bestelling kies je in stap 2 "betaalwijze" voor Fashioncheque.
 2. Na je gegevens en bestelling te hebben gecontroleerd klik je op "nu kopen"  en kom je in het betaalscherm. Vul hier je Fashioncheque kaartnummer in en klik op "Fashioncheque toepassen".
 3. Er wordt gecontroleerd of de fashioncheque geldig is.
 4. Het af te schrijven bedrag wordt van het saldo van je Fashioncheque afgeschreven.
 5. Is het bedrag, na het toepassen van de Fashioncheque, niet toereikend? Kies dan voor één van de andere betaalmethoden om het restbedrag te voldoen. Dit kan direct in hetzelfde betaalscherm met iDEAL, Visa, Mastercard, Bankoverboeking of Mistercash.

 


 

Alle getoonde productprijzen op www.hardloopaanbiedingen.nl zijn:

 

 • Inclusief BTW (21% of 9%).
 • Exclusief verzendkosten (€3,95 Nederland/België, €7,50 Duitsland).
 • Exclusief eventuele extra betaalkosten.


Deze extra kosten worden, indien van toepassing, getoond tijdens je bestelling in je winkelwagen en bij het kiezen van een betaalmethode in stap 2.

 
Sportieve cookies, Hardloopaanbiedingen.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.